University4Society, Yeni Üniversite Temsilcilerini Bekliyor

2
1
1
0
0
Girişimci ruha sahip olan kişilere, bulundukları çevrede yaratabilecekleri etkiyi göstermek amacıyla kurulmuş olan University4Society, kar amacı gütmeyen ve gönüllülüğün esas olduğu bir programdır. Programa dahil olan tüm gönüllü üniversite öğrenci temsilcileri,  University4Society etkinliklerini kendi üniversitelerinde gerçekleştiriyorlar.

Üniversite öğrencilerinin düzenlemiş olduğu etkinlikler iş geliştirme temelli bir hackathon konseptine sahip oluyor ve 48 saat sürüyor. Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinin tamamında düzenlenen etkinlikler üniversite öğrencilerinin kendilerini keşfetmesi konusunda büyük rol oynuyor.

University4Society, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde10 farklı üniversitede etkinlik düzenledi. 2018-2019 eğitim öğretim döneminde ise 60 farklı üniversitede etkinlikler düzenlenmesi hedefleniyor. Ancak bu etkinliklerin düzenlenmesi için üniversite öğrencilerinin University4Society’e gönüllü olarak katılmaları büyük önem taşıyor.

Gönüllü öğrencilerin çalışmaları ile düzenlenen etkinliklerde ne çıkan girişimci ekipler, programa dahil ediliyor ve hızlandırma sürecine sokuluyor. Hızlandırma sürecini tamamlayan ekipler ekosistemin önemli isimleriyle bir araya gelme fırsatı yakalıyor. University4Society hakkında daha fazla bilgi almak için university4society.com/hakkinda sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca University4Society’nin üniversitenizdeki gönüllü öğrenci temsilcilerinden biri olmak isterseniz university4society.com/temsilcilik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0