Ünlü Analist Phillip Nunn: "Bitcoin, 2018'de 60 Bin Dolara Çıkacak!"

11
7
4
3
1
2017 yılının son aylarında büyük bir sükse yaratan kripto para dünyasının en değerli birimi Bitcoin, 2018 yılında büyük bir kayıp yaşadı. Ünlü analist Phillip Nunn ise Bitcoin in tekrar eski günlerine dönüp rekor seviyesi olan 20 bin doları üçe katlayacağını açıkladı.

Bitcoin 2018’in başından bu yana çeşitli hırsızlık vakaları ve yasal düzenlemelerin etkisinde kalarak eski günlerini aratıyor. 2017’nin aralık ayında 20 bin dolar seviyelerine kadar yükselen Bitcoin, hala pek çok analiste göre umut vadediyor. Bu konuda küresel çapta söylem yaratan ünlü analist Phillip Nunn’un görüşleri ise epey dikkat çekici. 

Analistler, piyasaya yönelik tahminleriyle yatırımcıları yönlendiren etkiye sahipler. Phillip Nunn ise Bitcoin’in olumlu bir hareketlenmeyle yıl içerisinde rekorları yineleyeceği görüşünde.  Bu tahmin, son aylara bakıldığında oldukça havada kalsa da, kendisinin The Blackmore Group adında ve Wealth Chain Group adında iki farklı finansal teknoloji şirketi var. Bu nedenle görüşleri oldukça dikkat çekici.

Daha önce verdiği danışmanlıklarla rüştünü kanıtlayan Nunn, KPMG’nin Tech Manchester etkinliğinde beklentilerinden bahsetti. Nunn, “Gerçek şu ki, bir bilginin internette el değiştirdiği döneme doğru giriyoruz. Tahminlerimiz, öncelikle piyasada yaşadığımız dalgalanmaya dayanıyordu. Şu anda söz konusu yükseliş gerçekten de belirgin” diyor.

Bitcoin’in astronomik yükseliş yaşayacağına dair tek olumlu tahminler Nunn’a ait değil. McAfee’nin CEO’su John McAfee, tahmin yarışında 2018 yılı için 29 bin dolar hedefini makul görüyor. Kendisi ayrıca 2020 yılında Bitcoin’in 1 milyon dolara dayanacağını söylüyor. 

Bakalım olumlu değerlendirmeler, Bitcoin ve diğer tüm kripto paraların gidişatını nasıl etkileyecek.

Kaynak : https://ethereumworldnews.com/phillip-nunn-predicts-bitcoin-60k-2018/
11
7
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
11
7
4
3
1