Ünlü Analiste Göre Instagram, İki Bomba Özellik Üzerinde Çalışıyor

25
6
1
0
0
Kullanıcılarına devamlı yeni özellikler sunmaya çalışan Instagram, söylentiye göre gönderileri ve soru-cevapları ilgilendiren yeni özellikler üzerinde çalışıyor.

Kurulduğu günden bu yana bir sürü güncelleme ile desteklenen ve gelişimine devam eden Instagram, bugünlerde yeni bir şeyler test ediyor. Sosyal medya uygulamaları araştırmacısı Jane Manchun Wong, Instagram’ın iki yeni özellik üzerinde çalıştığını söyledi.  

Bu özelliklerden biri, kullanıcıların hikâye atmak için kullandıkları kamerayı kullanarak gönderi atabilmesine olanak sağlıyor. Bu özellik, hikâye kamerasının güzel ve kaliteli fotoğraflar çektiğini belirten kullanıcılar için kullanışlı olsa da kendi telefon kamerasını tercih eden kullanıcılar için çok kullanışlı görünmüyor. 

Instagram'ın test ettiği bir diğer özellik ise, kart benzeri bir soru-cevap arayüzü. Wong'un Twitter'da yayınladığı bir GIF'ten anladığımız kadarıyla kullanıcılar, başka kullanıcıların hikâyelerine cevap verir veya bir soru sorarsa, yazılanlar bu arayüzde görünecek. Hikâyeyi atan kullanıcı da ya özel mesaj olarak ya da soruyu hikâyeye atarak soruyu cevaplayabilecek. 

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2019/06/instagram-tests-card-like-question-sticker-response-ui-and-option-to-create-feed-post-from-story-camera.html
25
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
6
1
0
0