Ünlü Drone Üreticisi DJI'dan Katlanabilir 4K Video Çeken Drone

1
0
0
0
0
Popüler drone üreticisi DJI, yeni ve ilk katlanabilir drone'u Mavic Pro'yu tanıttı.

Son birkaç yıldır teknoloji gündemine oturan drone'lar ya da Türkçe'de genel olarak anıldığı ismiyle insansız hava araçları, her geçen gün gelişmeye ve yenilenmeye devam ediyor.

Dünyanın en önemli ve en başarılı drone üreticilerinden DJI, özellikle drone'u taşıma açısından sorun yaşayan kullanıcılar için katlanabilir drone'u DJI Mavic Pro'yu duyurdu.

Profesyonel olarak video çekimi amacıyla drone kullanan kişiler için 4K çözünürlüklü video kaydı dahi yapabilen DJI Mavic Pro, isteğe göre kutu içeriğindeki kumandasıyla ya da akıllı telefonlar üzerinden kontrol edilebiliyor. Ayrıca Mavic Pro'yu kumandasız telefonuyla kontrol etmek isteyen kişiler kumandayı almadan daha uygun fiyatla DJI Mavic Pro sahibi olabiliyor. Ancak kumandası olmadığı zaman sadece telefonla kontrolde drone pek de uzun mesafelere gidemiyor.

Tam şarjla yaklaşık 30 dakika uçuş süresi sunan DJI Mavic Pro saatte 64km hızla uçabilen DJI Mavic Pro'nun kumandalı versiyonu 999 dolar, kumandasız versiyonu ise 749 dolardan satılacak.

DJI'ın yeni ve ilk katlanabilir drone'unun en büyük rakibi ise şu anda yeni yeni drone sektörüne katlanabilir drone'u Karma ile adım atan aksiyon kamerası üreticisi olarak tanıdığımız Go Pro.

Ayrıca daha uygun fiyatlı dronelar için Teknostore.com üzerinden drone kategorisine buradan göz atabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0