Ünlü YouTuber Casey Neistat 25 Milyon Dolara CNN'e Transfer Oldu

5
4
2
1
1
Ünlü YouTuber Casey Neistat 25 Milyon Dolara CNN'e Transfer Oldu
YouTube'da vlog içerikleriyle tanınan ABDli YouTuber Casey Neistat, CNN'in yeni medya şirketinin başına geçmesi için 25 milyon dolar bedelle transfer oldu.

Ülkemizde YouTube üzerinden yayıncılar önemli gelirler elde etmeye başlamış ve YouTube bir sektör haline gelmiş olsa da hala ABD gibi ülkelerdeki seviyeyi yakalayabilmiş değil. Öyle ki ABD'de YouTube dünyasında yayıncıların reklam içerikleri yayınlamaları ya da farklı ekiplere geçmeleri için milyonlarca dolar ödemeler söz konusu.

Bu ödemelerden en büyüğü de ABDli ünlü YouTuber Casey Neistat'a gerçekleşti. Geleneksel medyada haber içerikleriyle öne çıkan yayın platformu CNN, Casey Neistat'ın sahibi olduğu bir yayın uygulamasını 25 milyon dolara satın alarak uygulamanın faaliyetlerini durdurdu ancak Casey ve ekibini CNN bünyesine kattı. Böylelikle Casey ve uygulamanın kurucularından Matt Hackett artık CNN için çalışacak.

Casey YouTube'a veda edebilir!

Şu anda Casey ve ekibinin CNN tarafından satın alınması ve alınan uygulamanın faaliyetlerine son verilmesi, CNN'in haber yayıncılığı dışında eğlence odaklı dijitale yönelik yeni bir yayın şirketi kuracağı ve bu şirketin başında Casey ile Matt'i görmek istediği ve Casey'nin YouTube'u bırakacağı iddialarını da güçlendiriyor. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek?

5
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
1