VALORANT Türkiye, 1 Yıl Boyunca En Çok Oynanan Ajanları Açıkladı

108
21
19
11
8
VALORANT Türkiye, 1 Yıl Boyunca En Çok Oynanan Ajanları Açıkladı
CS:GO’nun dişli rakibi VALORANT’ın çıkışından beri en çok tercih edilen karakterleri belli oldu. VALORANT Türkiye, Twitter’da en sevilen 3 ajanını duyurduğu bir video paylaştı.

Counter Strike: Global Offensive’in tahtını tehdit eden ücretsiz FPS oyunu VALORANT’ın en sevilen karakterleri belli oldu. VALORANT Türkiye, 1 yıl boyunca en çok tercih edilen ‘ajanları’ kısa bir videoyla açıkladı.

Riot Games’in ülkemizde kolayca benimsenen oyunu VALORANT’ın çıkışının üzerinden bir yıl geçti. Mobil platformlara geçmeye hazırlanan oyunun en sevilen ajanı, Twitter’da paylaşılan videoya göre Jett oldu.

VALORANT’ın çıkışından beri en çok tercih edilen karakter Jett oldu

Videoyu görüntüleyemiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayın.

Riot Games’in kısa sürede büyük ün kazanan FPS oyunu VALORANT, 2 Haziran 2020 tarihinde Windows için çıkış yapmıştı. Aradan tam 1 yıl geçtikten sonra oyunun mobil platformlara geleceği açıklandı ve oyunun hayranları için sabırsız bekleyiş başlamış oldu. Bekleyiş sürerken VALORANT’ın Türkiye kolu, oyunun en sevilen ajanlarını Twitter’da duyurdu.

VALORANT Türkiye, sıralamayı Twitter hesabından paylaştığı kısa bir videoyla duyurdu. “Acaba bir yıl boyunca hangi ajanı salmadık? En çok hangi ajanla oynadık? Aklıma biri geliyor gibi ama…” ifadeleriyle paylaşılan videoda ilk gözüken isim, Koreli ajan Jett oldu. İkinciliği kötü karakterlerden biri olan Meksikalı ajan Reyna alırken, üçüncü en çok oynanan ajan ise Çinli şifacı Sage oldu. Çıkıştan beri toplanan bu verileri paylaşan VALORANT Türkiye, videonun sonuna “Biz seninle VALORANT’ız” mesajını ekledi.

Kaynak : https://twitter.com/VALORANTtr/status/1406588477639122946
108
21
19
11
8
Emoji İle Tepki Ver
108
21
19
11
8