Webtekno VR Cardboard Gözlükler Satışa Çıktı!

4
1
0
0
0
Webtekno VR Cardboard Gözlükler Satışa Çıktı!
YouTube ve Facebook gibi platformlardan 360 derece videolar izlemenizi ve sanal gerçeklik oyunlar oynayabilmenizi sağlayacak Webtekno VR Cardboard gözlükler, sonunda satışa çıktı.

Sanal gerçeklik deneyimine en basit yoldan ulaşmamızı sağlayan Cardboard gözlükler, artık Webtekno bünyesi altında sizlerle buluşmaya hazır. Google Cardboard standartlarında üretilen Webtekno Cardboard ile YouTube ve Facebook gibi platformlardan paylaşılan videoları 360 derece kullanabilir, Google’ın yayınladığı resmi Cardboad uygulamalarından da faydalanabilirsiniz.

Şimdi de Webtekno Cardboard’ın yapısından ve özelliklerinden bahsedelim. Selefon kaplı olmasından dolayı oldukça da dayanıklı olan Webtekno Cardboard, 4 ila 5.2 inç ekran büyüklüğündeki telefonlarla uyumlu olarak çalışıyor. Ayarlanabilir kafa bandı, kontroller için manyetik butonu bulunan Webtekno Cardboard’ın kurulumu ise oldukça basit.

Kutu içeriğinde VR Cardboard gözlüğü dışında 2 adet 25 mm çapında lens, 2 adet kömür mıknatıs, çift taraflı 2 adet cırt cırt bant, 1 burun bandı, 1 kafa bandı ve kullanım kılavuzu yer alıyor.

Webtekno Cardboard’la 360 derece videolar izlemek dışında mobil marketlerde bulunan sanal gerçeklik oyunlarını da oynayabilirsiniz. Bu anlamda Fobito üzerinden hazırladığımız Android ve iOS için en iyi 5 sanal gerçeklik oyunlarına (ve de uygulamalara Android - iOS) göz gezdirebilirsiniz.

Webtekno Cardboard’u satın almak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için şuradaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacak.

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0