WhatsApp'a Sonunda Çift Adımlı Doğrulama Sistemi Geldi!

0
0
0
0
0
WhatsApp email ile çift adımlı doğrulama sistemi getirdi, bu sayede hesaplar daha güvenli olacak.

Bir yeniliğe daha imza atan WhatsApp, Android ve Windows Phone için iki adımlı bir doğrulama sistemini getirdi. Hesabınızı daha güvenli hale getirecek bu özelliği aktive ettiğinizde, telefon numaranızı doğrulamak istediğinizde belirlediğiniz 6 haneli şifreyi girmek zorunda kalıyorsunuz.

Ayrıca email adresinizi de hesaba ekleyebilirsiniz; bu, size ilerde şifrenizi herhangi bir unutma ihtimaline karşılık değiştirme imkanı sunuyor. Yeni doğrulama sistemini “Ayarlar>Hesap>Çift-adımlı doğrulama” kısmından aktif edebilirsiniz. WhatsApp’ın resmi sitesinde şu açıklama da mevcut:

“Eğer doğrulamayı aktive ederseniz, telefonunuzu 7 gün boyunca şifresiz açmanıza izin verilecek. Eğer şifrenizi unutursanız ve bir email adresi girmemişseniz, 7 gün WhatsApp’i kullanamayacak, sonrasında açabileceksiniz. Fakat daha önceki mesajlarınız tamamen silinecek. Eğer son kullanımınızdan sonra 30 gün email ile doğrulamasında bulunmazsanız, WhatsApp hesabınız tamamen silinecek ve yenisi oluşturulacak”.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/203141/whatsapp-for-android-beta-windows-phone-beta-get-two-step-verification.html
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0