WhatsApp’ın Karanlık Temasına Dair Yeni Görüntüler Paylaşıldı

185
40
17
10
10
WhatsApp geliştiricileri, Android platformu için yeni bir beta sürüm yayınladı. Yayınlanan sürüm, WhatsApp'ın uzun zamandır beklenen karanlık mod özelliğine kısa bir süre sonra kavuşacağını gözler önüne seriyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın geliştirilme süreci hız kesmeden devam ediyor. Geliştirici ekip, Android ve iOS platformları için sık sık yeni beta güncellemeleri yayınlıyor ve bu sürümler, yapılan testlerin ve gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından bütün kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Android için sunulan son beta güncelleme ise çok önemli bir özelliği gün yüzüne çıkarmış durumda.

Geliştirici ekibin üzerinde çalıştığı yeni özellikler, WABetaInfo tarafından ortaya çıkarıldı. WhatsApp'ın "2.19.282" koduyla yayınladığı yeni beta sürüm, WhatsApp'ın uzun zamandır beklenen karanlık tema özelliğini nihayet hazırladığını gözler önüne seriyor. Özellik, tüm kullanıcılara sunulduğu takdirde WhatsApp, üç farklı tema özelliğine sahip olacak.

WhatsApp karanlık tema

WABetaInfo tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda WhatsApp, ilerleyen dönemlerde karanlık tema özelliğine kavuşacak. Bu özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek. Buna göre kullanıcılar, istedikleri takdirde açık renkli alışılmış temayı kullanabilecekken istedikleri zaman ise karanlık modu kullanabilecekler. Kullanıcılar ayrıca, telefonlarındaki sistemsel temaya göre de WhatsApp'ta hangi temanın kullanılacağını belirleyebilecekler.

WhatsApp'ın karanlık teması işte böyle görünecek

WhatsApp karanlık tema

Ancak şu an için bu modun bazı sorunları var. Öyle ki WhatsApp, karanlık moda alındığında metinlerin rengi beyaz kalıyor ve okunamıyor. Dolayısıyla geliştirici ekibin, bir süre daha bu özellik üzerinde çalışması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Dilerseniz şimdi de WhatsApp'ın karanlık moda alındığında ortaya çıkan hataya bakalım;

WhatsApp hatalı görünüm

WhatsApp'ın beta sürümünde ortaya çıkan bu özellik, şu an için test ediliyor gibi görünüyor. Geliştirici ekip bir süre sonra, hataları giderip özelliği kullanıcıların hizmetine sunacak. Ancak bu durumun ne kadar süreceği ve kullanıcıların WhatsApp'ın karanlık temasını ne zaman kullanacaklarına dair bir bilgi yok. Benzer bir şekilde iOS kullanıcıları için de özelliğin ne zaman geleceği bilinmiyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-19-282-whats-new/
185
40
17
10
10
Emoji İle Tepki Ver
185
40
17
10
10