WhatsApp, Messenger ve Skype Gibi Platformları Tek Bir Yerde Toplayan Efsane Chrome Eklentisi

0
0
0
0
0
Bilgisayar başında iken farklı mesajlaşma platformlarını takip etmekten yorulduysanız tam sizlik bir Chrome eklentisi var.

Bilgisayar başında fazla zaman geçiren ve hem bilgisayar üzerinden, hem de mobil cihazı ile sürekli arkadaşları ya da ailesi ile mesajlaşan biri iseniz bütün o farklı platformları kullanmak sizi biraz yorabilir. Örneğin Skype'tan arkadaşlarınız ile konuşurken WhatsApp'tan annenize cevap vermek, o sırada Messenger'dan bir bakşa arkadaşınız ile konuşmak baya çetrefilli bir iş.

İşte tüm bu platformların tek bir yerde toplandığını ve bütün sohbetlerinize bu yerden ulaşabildiğinizi düşünün. All-in-One Messenger adlı Chrome eklentisi, içlerinde WhatsApp, Messenger, Skype, Telegram, Hangouts hatta Steam Chat'in de bulunduğu otuza yakın mesajlaşma uygulamasını tek bir yerden kullanmanızı sağlamakta.

Bu eklentiye benzer pek çok uygulama mobil cihazlar için zaten bulunmakta. Ancak web tarayıcısı için böyle bir eklentinin olması son derece kullanışlı. Özellikle bilgisayar başında zaman geçirenler için birebir.

All-in-One-Messenger'a buradan ulaşarak ücretsiz indirebilir ve Google Chrome'unuza kurabilirsiniz.

Kaynak : http://thenextweb.com/apps/2016/07/27/all-in-one-messenger-lets-you-use-whatsapp-slack-and-skype-all-at-once/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0