WhatsApp, Web Uygulamasında Üçüncü Parti Çıkartmaları Test Ediyor

10
2
1
1
0
Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, web sürümü için yeni bir özelliği test ediyor. Mobil platformlarda kullanılan üçüncü parti çıkartmaları internet uygulamasına da getirmeyi planlayan WhatsApp, bu özelliğin yanı sıra senkronizasyon işlemlerine dair yenilikleri de gözden geçiriyor.

WhatsApp, bu senenin başlarında iOS, Android ve Web WhatsApp için animasyonlu çıkartmalarını test etmişti. WhatsApp'ın şimdiyse Web WhatsApp için üçüncü parti çıkartmaları test ettiği belirtildi.

WhatsApp'ın beta sürümlerindeki yenilikleri test eden ve bildiren WABetaInfo isimli Twitter kullanıcısı, özelliğin Web WhatsApp kullanıcılarına açılabileceğini ifade etmişti.

whatsapp web

WABetaInfo'nun haricinde WhatsApp da WhatsApp'ın internet uygulaması üzerinde değişikliklerin yapılacağından bahsetmişti ve kullanıcıların telefonlarını bağlama zorunluluğunu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtmişti. Yeni uygulama sayesinde WhatsApp, çok platformlu bir uygulama haline gelecek ve kullanıcılar, telefonları kapandığı halde bile WhatsApp'ı kullanabilecekler.

whatsapp

Bunun yanı sıra yeni uygulama yeni bir sistemi de beraberinde getirecek. Kişiler tek bir WhatsApp hesabını farklı cihazlarda kullanabilecek, bir cihazda giriş yapıldığı zaman başka bir cihazdan çıkış yapılmayacak.

WhatsApp, bu ay aynı zamanda 'Sıkça Yönlendirilen Mesajlar' isimli bir özelliği de kullanıcılarının beğenisine sunacak. Bu özellik sayesinde sıkça yönlendirilen mesajların yanına iki adet ok işareti konulacak. Bu sayede kullanıcılar bu mesajın birden fazla kez yönlendirildiğini anlayabilecek. Alınan önlemle birlikte sahte haberlerin yayılmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Kaynak : https://www.firstpost.com/tech/news-analysis/whatsapp-is-reportedly-testing-support-for-third-party-stickers-on-the-web-app-7110511.html
10
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
1
0