Xbox Game Pass'e Nisan Ayı İçerisinde 6 Yeni Oyun Eklenecek

16
2
0
0
0
Xbox'ın abonelikli oyun servisi Game Pass'e bu ay Monter Hunter: World ve Prey oyunları da dahil olmak üzere 6 yeni oyun ekleniyor.

Microsoft, Nisan ayında Xbox Game Pass sistemine katılacak 6 yeni oyun duyurdu ve bu 6 oyunun 2 tanesi oldukça popüler oyunlar. Eklenen oyunlar arasından öne çıkan oyunlardan bir tanesi sadece birkaç yıl önce çıkan Bethesda’nın Prey isimli oyunuyken diğeri ise 2018’in en başarılı oyunlarından olan Monster Hunter: World.

Özellikle Monster Hunter: World’ün Game Pass ekosistemine katılması oldukça şaşırtıcı çünkü oyun Capcom tarihinin en çok satan oyunu olma unvanını kazanmıştı. Bu kadar büyük başarı yakalayan bir oyunun Game Pass’e gelmesi, Xbox Game Pass sahipleri için oldukça güzel bir fırsat. Özellikle RPG (Rol Yapma Oyunu) sevenlerin kesinlikle göz atması gereken bir oyun Monster: World.

Bu ay Game Pass’e eklenecek olan 6 oyundan ilki Prey olacak ve 11 Nisan’da servisteki yerini alacak. Aynı gün The Golf Club 2’de serviste boy gösterecek. Monster Hunter: World ise 18 Nisan’da kullanıcılara sunulacak.

Monster Hunter: World ile aynı gün servise eklenecek olan The Walking Dead: A New Frontier, Telltale’in 3. TWD oyunu. Bu oyunu oynamadan önce Telltale tarafından yapılan TWD’nin 1. ve 2. sezonunu da oynamayı unutmayın. Game Pass'e Nisan ayı içerisinde eklenecek olan diğer 2 oyun ise 24 Nisan’da eklenecek olan Life is Strange 2: Episode 2 ve 25 Nisan’da eklenecek olan Resident Evil 5.

Kaynak : https://www.slashgear.com/xbox-game-pass-april-additions-include-two-huge-names-10572668/
16
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
0
0
0