Toplam Fiyatı 800 TL'den Fazla 3 Oyunu Bugün ve Yarın Xbox'ta Ücretsiz Oynayabilirsiniz

28
16
3
2
0
Game Pass Ultimate ve Game Pass Core abonesi olan Xbox kullanıcıları, 29 Nisan'a kadar yüzlerce TL değerindeki 2 oyunu bedavaya oynayabilecek. Bir oyun ise tüm kullanıcılar tarafından erişilebilir olacak.

Game Pass aboneliğiyle ülkemizdeki oyuncuların gönlünde taht kuran Xbox, farklı etkinliklerle de karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de Xbox FreePlayDays. Bu etkinlik, Game Pass Ultimate ve Game Pass Core abonelerinin hafta sonu boyunca belli oyunları bedavaya oynamasına olanak tanıyor.

Şimdi de FreePlayDays kapsamında ücretsiz oynayabileceğiniz oyunlar açıklandı. Bu hafta sonu, yüzlerce TL değerindeki 3 oyunu bedavaya deneyebileceksiniz. 

İşte FreePlayDays kapsamında bu hafta sonu ücretsiz oynanabilecek oyunlar:

Oyun Normal fiyatı (indirimsiz) Platform
Railway Empire  56,25 TL Xbox One / Xbox Series X/S 
Prison Architect 75 TL Xbox Series X/S 
TramSim: Console Edition 675 TL Xbox One / Xbox Series X/S

İndirimsiz fiyatlarını eklediğimiz oyunların hepsi, 29 Nisan Pazartesi gününe kadar ücretsiz kalacak. TramSim: Console Edition'ı denemeniz için herhangi bir aboneliğe ihtiyacınız yok.

Railway Empire

 

Gaming Minds Studios tarafından geliştirilen Railway Empire, 2018'de piyasaya sürüldü. Oyunda, ayrıntılı ve geniş kapsamlı bir demir yolu ağı yaratıyoruz.

Prison Architect

Simülasyon ve inşa etme türlerinde olan bu oyunda, bir cezaevi tasarlamaya ve onu kişiselleştirip geliştirmeye çalışıyoruz.

TramSim: Console Edition

Geçen yıl çıkış yapan bu yapım, ViewApp GmbH tarafından geliştirildi. Simülasyon türündeki oyunda, iki ikonik Avrupa tramvay sürüyoruz.

Ücretsiz oyunları nasıl oynayabilirsiniz?

Game Pass Ultimate veya Core abonesiyseniz, giriş yaparak Microsoft Store üzerinden tek tek bu oyunlara girin ve yükleme seçeneğine tıklayın. Konsola indirmek için de Xbox Store'dan abonelikler kısmına gelin ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümüne ilerleyin. Herkese sunulan oyunlarda ise Microsoft Store üzerinden sayfalarına girip "Ücretsiz Deneme" kısmına basmanız yeterli.

28
16
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
28
16
3
2
0