Xiaomi 13 Pro'nun Fotoğrafı Ortaya Çıktı: Gösterişten Uzak, Yeterince Şık...

9
3
2
0
0
Xiaomi'nin Kasım 2022'de tanıtması beklenen amiral gemisi telefonu 13 Pro'nun tasarımı gün yüzüne çıktı. Bu telefonda 50 MP çözünürlük sunan 1 inç boyutlu kamera sensörü bulunacağı söyleniyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Akıllı telefonun görünümü, ilk kez gün yüzüne çıktı. Paylaşılan görüntüler, Xiaomi 13 Pro olarak isimlendirilecek bu amiral gemisi modelin sade bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

İddialara göre Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 12S Ultra'da kullanılan Sony IMX989 kamera sensörüne sahip olacak. 50 MP çözünürlük sunan bu sensör, 1 inç boyutu ile dikkat çekmişti. Ancak Xiaomi 13 Pro için özel bir çalışma yapılmış olabileceği düşünülüyor. Zira Xiaomi 13 Pro'nun kamera çıkıntısı, 1 inç sensör için ciddi anlamda küçük görünüyor.

Karşınızda Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi, 13 Pro ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmadı. Ancak bu telefonla ilgili iddialar kazanında çok sayıda söylenti mevcut. Örneğin bu akıllı telefonun 6,7 inç büyüklüğünde 120 Hz tazeleme oranına sahip ekranla geleceği söyleniyor. Ayrıca bu akıllı telefonun dünyanın ilk Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili model olması bekleniyor. Buradan, telefonun Qualcomm'un yeni işlemcisinden sonra tanıtılacağı yorumunu yapabiliriz.

Geçen ay da ekranı görüntülenmişti

Xiaomi 13 Pro ekran

Xiaomi 13 Pro, geçtiğimiz ay da ekranıyla ve bazı teknik özellikleriyle gündeme gelmişti. Sızdırılan bir fotoğraf, bu akıllı telefonda Android 13 işletim sistemi ve 3.0 GHz'de çalışan bir işlemciyle donatılacağını ortaya koymuştu. Ayrıca Xiaomi 13 Pro'nun 12 GB fiziksel, 3 GB de sanal RAM ile geleceği de söz konusu görüntülerle ortaya çıkmıştı. Xiaomi'nin resmi açıklaması, bu akıllı telefonla ilgili tüm detayları gözler önüne serecek.

Kaynak : https://www.techgoing.com/exclusive-heres-first-look-at-the-xiaomi-13-pros-silver-variant/
9
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
0
0