Xiaomi, 17 Dakikada Tam Şarj Yapabilen Teknolojisini Seri Üretim İçin Hazırlıyor

71
10
1
0
0
Xiaomi, 17 Dakikada Tam Şarj Yapabilen Teknolojisini Seri Üretim İçin Hazırlıyor
Xiaomi’nin en yakın rakibine dahi büyük fark attığı yeni hızlı şarj teknolojisi, en yakın sürede seri üretime geçecek.

Sadece akıllı telefonları değil, bu telefonlar için çıkardıkları teknolojiyle de adından çok sık söz ettiren Xiaomi, telefonları ışık hızında şarj edecek 100 W Super Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini resmen tanıttı. 4.000 mAh’lik bir pili yalnızca 17 dakikada şarj edebilen yeni şarj teknolojisi, hayatı hızlı yaşamak isteyenleri fazlasıyla mutlu edecek gibi görünüyor.

Xiaomi’nin kurucusu ve CEO’su Lin Bin, şirketin yeni şarj teknolojisini seri üretime geçirmek için büyük çaba sarf ettiklerini, yakın zamanda bu teknolojiyi daha sık göreceğimizi belirtti. Hızlı şarj konusunda iddialı olan bir başka firma Oppo ile kendi teknolojisini kıyaslayan bir video da yayımlayan Xiaomi, Oppo’nun Super VOOC Flash Charge teknolojisine karşı büyük fark atmayı başarıyor.

Xiaomi, 4.000 mAh’lik pili 17 dakikada tam şarj etmeyi başarırken Oppo’nun 3.700 mAh’lik pili aynı sürede %65 doldurabildiği görülüyor. Akıllı telefonların şarj sorununu tamamen ortadan kaldırması beklenen hızlı şarj teknolojisi, yakın gelecekte çok ama çok daha hızlı olacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/17/xiaomi-working-hard-for-100w-super-charge-turbo-technology-mass-production-claims-xiaomi-president/
71
10
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
71
10
1
0
0