Xiaomi, Akıllı Telefon Satışlarında 100 Milyonu Kutluyor

41
3
3
2
1
Xiaomi, şirket için oldukça önemli bir dönüm noktasını kutluyor. Şirket, 2014 yılının ilk çeyreğinde yeniden satışa başlamasından bugüne kadar Hindistan’da 100 milyondan fazla akıllı telefon sattığını açıkladı.

Çinli dev teknoloji üreticisi Xiaomi, faaliyetlerine başladıktan 5 yıl sonra Hindistan’da 100 milyondan fazla akıllı telefon sattığını açıkladı. Şirket ayrıca, Redmi A ve Redmi Note serinin en popüler iki akıllı telefon serisi olduğunu da paylaştı.

Xiaomi ayrıca, üst üste 8 çeyrekte Hindistan’da en çok satan akıllı telefon markası oldu. 2019 yılının ikinci çeyreğinde %28,31’lik pazar alan Xiaomi, Redmi 6A ve Redmi Note 7 Pro’nun 2019’un ikinci çeyreğinde akıllı telefon pazarındaki en çok satan iki model olduğunu belirtti.

Xiaomi, satış rakamlarıyla zirveye yürüyor:

Xiaomi’nin başkan yardımcısı Manu Kumar Jain bu önemli kilometre taşı için açıklamalarda bulundu. Jain'in açıklamasının bir kısmı ise şöyle: “Bu, gerçekten bizim için bir fırsat. Kuruluşumuzdan bu yana milyonlarca Mi hayranından aldığımız sevginin bir kanıtı. Bizden önce pazara giren markalar vardı ancak elde ettiğimiz şaşırtıcı başarıya hiçbiri ulaşamadı.

100 milyon akıllı telefon kullanıcımıza son derece müteşekkirim. Ürün ve satış sonrası hizmetlerde kusursuz kullanıcı deneyimi sunmak için çok çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Bunun sadece yepyeni bir bölümün başlangıcı olduğuna inanıyoruz ve tüm Mi hayranlarımız için dürüst fiyatla en iyi özelliklere ve en yüksek kalitede daha fazla kategori ve ürün getirmeye devam edeceğiz.

Manu Kumar Jain aynı zamanda Twitter hesabından bazı istatistikler paylaştı. Geçtiğimiz 5 yıla adeta ışık tutan istatistiklere aşağıdaki gönderiden ulaşabilirsiniz.

Bu arada Xiaomi yeni akıllı ev sistemlerini 17 Eylül’de piyasaya sürmeyi planlıyor. Şirket, etkinlik için basın davetiyesi yollamaya başladı bile. Xiaomi, 17 Eylül’de yeni Mi Smart LED TV’lerini de piyasaya sürecek.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/xiaomi-ships-over-100-million-smartphones-062185.html
41
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
41
3
3
2
1