Xiaomi'nin Çerçevesiz Telefonu Düşmelere Karşı Ne Kadar Dayanıklı?

0
0
0
0
0
Xiaomi'nin Çerçevesiz Telefonu Düşmelere Karşı Ne Kadar Dayanıklı?
ABDli bir YouTuber, neredeyse tamamı ekrandan oluşan Xiaomi Mi Mix'e düşürme testi uyguladı.

Akıllı telefonlarımız her ne kadar sağlam gövdeye sahip olsa ve Gorilla Glass gibi yüksek teknolojiye sahip camlar kullanılsa da akıllı telefonların ekranlarının çok kolay bir şekilde kırıldığı su götürmez bir gerçek. Her ne kadar önlem alsak da hayatımızın her anında olan telefonlar elimizden kayıp gittiğinde ve yüksek mesafeden düştüğünde ekranları genellikle tuzla buz oluyor.

Normal akıllı telefonlarda durum böyleyken bu yıl tanıtılan çerçevesiz ve neredeyse tamamı ekrandan oluşan akıllı telefonlar ekranın kırılması konusunda daha büyük bir tehdit oluşturuyor. Peki Xiaomi'nin çerçevesiz akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix darbelere karşı dayanıklı mı?

JerryRigEverything isimli YouTube kanalının yaptığı testte Xiaomi Mi Mix yere düştüğünde ekranı tahmin edildiği gibi tuzla buz olmuyor ve telefonun ekranı çalışıyor ancak telefonda çerçeve olmaması nedeniyle daha farklı hasarlar meydana geliyor. Örneğin köşesi çarpan cihazda ekranın bir parçası kırılıyor ve cihazın seramik gövdesinin küçük kısmı kırılıyor.

Xiaomi Mi Mix'e yapılan düşürme testini aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0