Xiaomi, Yakında Dünya Çapında Bir Fotoğrafçılık Yarışması Düzenleyecek

19
2
2
2
1
Xiaomi, daha önce iki kez yapmış olduğu fotoğraf yarışmasının üçüncüsünün de yapılacağını duyurdu. Yarışma hakkında şu an için fazla bilgi verilmedi, ancak konuyla ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Bilindiği üzere Xiaomi ilk kez 2017 yılında bir fotoğraf yarışması düzenlemişti. Düzenlenen bu yarışma, beklenenden çok daha fazla ilgi görmüştü ve 13 binden fazla kişi katılmıştı. 2017 yılında yapılan bu yarışmada toplamda 30 bin dolar (yaklaşık 190 bin TL) ödül dağıtılmıştı. Gösterilen bu ilgi Xiaomi'nin hoşuna gitti ve geçtiğimiz yıl daha detaylı bir yarışma düzenlendi. Bu yarışmanın birincisine de 10 bin dolar (yaklaşık 62 bin TL) ödül verildi. Toplamda dağıtılan ödül miktarı ise 50 bin dolar (yaklaşık 310 bin TL) oldu.

Xiaomi şimdi ise daha önce yapmış olduğu fotoğraf yarışmalarının bir yenisini daha yapmaya hazırlandığını resmen duyurdu. Ancak yarışmayla ilgili bilgi henüz verilmedi. Ödülün miktarı ve başka ödüller verilip verilmeyeceği de henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor. Daha önceki yarışmalara girip kazanan fotoğraflardan bazıları ise şunlar:

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/05/09/xiaomi-announces-global-photography-contest-is-coming-soon/
19
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
2
2
2
1