İlginç Tasarımıyla Dikkat Çeken Elektrikli Araba 'Honda e' nin Fiyatı Açıklandı

24
16
7
3
2
Elektrikli araba modellerinin git gide yaygınlaştığı günümüzde, Honda yeni aracını tanıttı. Oldukça şirin görüntüsüyle dikkatleri üstüne çeken 'Honda e' zamanının ötesinde bir tasarıma sahip olmasıyla arabaseverlerin takdirini topladı.

Minimalist tasarımıyla 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dikkatleri üstüne çeken tamamen elektrikle çalışan Honda e, oldukça beğeni topladı. Ayrıca fuarda merak edilen fiyat bilgisi de açıklandı.

Elektrikli arabaların git gide yaygınlaştığı son yıllarda, farklı ve şirin tasarımıyla spot ışıklarını kendinde toplayan Honda e, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda da sergilenmişti. Frankfurt’ta ise seri üretime geçmiş haliyle sergilenen Honda’nın Avrupa satış fiyatı 29.470 avro (yaklaşık 200.000 lira) olarak açıklandı.

honda

Honda’nın açıklamaları

Honda Motor Başkanı Katsushi, yaptığı açıklamalarda Honda e ile dünya çapında bir ürün ortaya konulduğunu ve üretilen aracın elektrikli araç dünyasına yeni bir bakış açısı getireceğini belirtirken arabanın performansından ve getirdiği yenilikçi çözümlerden de övgüyle bahsetti.

Tam şarj ile 200 km menzili olan Honda e, hızlı şarj özelliği ile yarım saatte yüzde 80 şarja ulaşabiliyor. Şehir içi sürüşlerde de konfor ve performans konusunda oldukça verimli olan araç, kullanım kolaylığı ile de dikkatleri üstüne çekiyor.

kokpit

Şık ve etkileyici tasarım

İç tasarımıyla da oldukça beğeni toplayan Honda e, son derece etkileyici bir sürücü alanına sahip. 8 inçlik bir ekran bulundurmasının yanı sıra sade görünüşü ve sağladığı kolaylık ile tatmin edici bir sürüş sağlıyor.

Kaynak : https://www.log.com.tr/sirin-elektrikli-honda-e-nin-satis-fiyati-aciklandi/
24
16
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
24
16
7
3
2