Yeni Kimlik Kartlarının Dağıtılacağı Tarih Netleşiyor

0
0
0
0
0
Pek çok özelliğe sahip olacak ve bizler için çoğu şeyi daha kolay hale getirecek yeni kimlik kartlarının dağıtım tarihi yavaş yavaş netleşiyor.

Bildiğiniz gibi teknolojide olan gelişmeye uyumlu olarak ülkece yeni kimlik kartlarımıza kavuşmayı bekliyoruz. Daha önceden 15 Mart tarihinden itibaren olmak üzere, pilot bölge seçilen Kırıkkale'de dağıtımına başlanan yeni kimlik kartılarının ülke genelinde dağıtım tarihi belli oldu.

Aslında söz konusu dağıtımın kesin bir tarihi açıklanmış değil. Yani ''şu ayın şu gününde'' diyebileceğimiz bir tarih yok. Ancak konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, kartlara kavuşacağımız tarih aralığını paylaştı.

Darbe girişimi sonrası valiliklerin ve İl Özel İdarelerinin yeni düzenlemelerden geçeceğini bildiren Yıldırım, bu düzenlemelerin ardından yeni kimlik kartlarının 2017 yılında dağıtımına başlanacağını ve yıl sonunda tüm vatandaşların yeni kartlarına kavuşmuş olacağını dile getirdi.

Yani uzun lafın kısası, önümüzdeki yıl, hepimiz yeni kimlik kartlarına kavuşmuş olacağız. Muhtemelen bu yılın sonuna doğru bölgelere ve illere göre daha kesin tarihler paylaşılacaktır.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0