Yıkılmadı, Hala Ayakta: KickAss Torrents Kapanmasına Rağmen Farklı Bağlantılardan Erişime Tekrar Açıldı!

0
0
0
0
0
Yıkılmadı, Hala Ayakta: KickAss Torrents Kapanmasına Rağmen Farklı Bağlantılardan Erişime Tekrar Açıldı!
KickAss Torrents’in kurucusu Artem Vaulin’in Polonya’da yakalanmasına ve sitenin kapanmasına rağmen tekrar aktif edildi.

Dün sizlere iki farklı haberle aktardığımız dünyanın en ünlü malum sitelerin başında gelen KickAss Torrents’in kurucusu Artem Vaulin, Polonya’da yakalanmıştı. Ardından KickAss Torrents’i kapanmasıyla devam eden süreçte nasıl olduysa KAT kapanmamış.

Kickasstorrents.website ve kat.am adreslerinden erişime tekrar açılan KickAss Torrents’i KAT camiasında olanlar tarafından aktif edildiği görülüyor. Yani Artem Vaulin yakalanma ihtimaline karşı kendini sağlama almış bile.

Artem Vaulin’in serbest bırakılması ve suçunun düşürülmesi için bir manifesto da yayınlayan KAT, internetin global olarak özgürce kullanılmasına bir darbe olarak nitelendirdiklerini, Vaulin’in haklarını geri kazanması için savaşacaklarını belirtmişler. Aynı zamanda KAT’ın bir para kazanma amacı gütmediğini, internetin özgürlüğünü savunan bir merkez olduğu belirtilmiş.

Ayrıca buradaki bağlantıda oluşturulan Change.org ve buradan ulaşabileceğiniz Beyaz Saray’a mektup kampanyasını başlatan KAT’a destek yağmaya devam ediyor.

Bakalım KickAss’in yeniden ortaya çıkmasına karşı bir yaptırım olacak mı? Ya da başlatılan kampanyalar Vaulin’in yararına bir sonuç çıkartacak mı hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0