Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ile Alay Eden Elon Musk'a The Sandman Yazarından Tokat Gibi Cevap

49
8
6
1
0
Geçtiğimiz gün Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi ile dalga geçen Elon Musk'a ünlü yazar Neil Gaiman'dan sert bir cevap geldi. Yazar, Musk'ın sinema ve televizyondan anlamadığını ima eden bir paylaşım yaptı.

Orta Dünya sevdalılarının 2 Eylül’de kavuştuğu Yüzüklerin Efendisi dizi The Rings of Power (Güç Yüzükleri), yayınlandığı gibi tüm dünyayı ikiye bölmeyi başardı. Pek çok kişi dizinin ilk bölümlerini özellikle görsellik açısından başarılı bulurken, hikâye, karakterler ve oyuncuların performansı hem olumlu hem de olumsuz yorumlar toplamıştı.

Yüzüklerin Efendisi dizisine gelen son yorumlardan biriyse Elon Musk tarafından paylaşılmıştı. Musk, diziyi kelimenin tam anlamıyla yerden yere vuracak şekilde “Tolkien mezarında ters döndü.” İfadelerine yer vermişti. Musk’ın bu yorumuna, ünlü yazar Neil Gaiman’dan cevap geldi. Son olarak The Sandman’in kamera arkasında gözüken Gaiman, Musk’a şu şekilde çıkıştı: 

"Twitter’ı satın almakta nasıl başarısız olacağı konusunda bana danışmak için gelmiyor"

twitter

“Elon Musk Twitter’ı satın almakta nasıl başarısız olacağı konusunda bana danışmak için gelmiyor, ben de ona film, TV ya da edebiyat eleştirisi için gitmiyorum.”

Elon Musk ve Neil Gaiman arasındaki gerilim, Yüzüklerin Efendisi dizisi özelindeki son gelişme olurken dizi, son olarak geçtiğimiz günlerde Amazon’da inceleme yasaklamasına tabi tutulmuştu. Platform, bu yasaklamanın sebebini, diziye yönelik inceleme bombardımanı başlaması olarak paylaşmıştı.

49
8
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
49
8
6
1
0