Garaj Sepeti, Araba.com'u Satın Aldığını Açıkladı

7
4
4
3
2
Garaj Sepeti, 2000'li yılların başından bu yana hizmet vermekte olan Araba.com'u resmen satın aldığını duyurdu. Satın alma işleminin bedeli hakkında bir detay paylaşılmadı.

Son bir yıl içinde sırasıyla Tasit.com ve Datamotiv’i satın alan Garaj Sepeti, Türkiye’deki otomotiv sektörünün önemli markalarından Araba.com’u satın aldığını duyurdu. Söz konusu satış işlemi ile ilgili finansal detaylar henüz paylaşılmamış olsa da Garaj Sepeti’nin bir yıl içinde üçüncü satın alma işlemini gerçekleştirmesi, toplam yatırımını 6 milyon TL’ye yükselten şirketin piyasadaki yerini büyütmek istediğini gösteriyor.

Müşterilerine sundukları dijital dönüşüm ürünlerinin araç sahipleri, otomotiv ekosistemindeki KOBİ’ler ve kurumlar tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getiren Garaj Sepeti CEO’su Mehmet Çelikol, Garaj Sepeti’nin Araba.com’u bünyesine katarak internetin en büyük dijital otomotiv şirketi haline geldiğini söyledi. Araba.com’un 15 yıldır büyük işlere imza attığını dile getiren Çelikol, Araba.com’u eski günlerindeki gibi Türkiye’nin lider platformu haline getireceklerini ve Garaj Sepeti imkanlarıyla zenginleştireceklerini söyledi.

Araba.com’un mevcut müşterileri, satın alma işleminden herhangi bir şekilde etkilenmeyecek ve aldıkları mevcut hizmetlerden faydalanmaya devam edecekler. Buna ek olarak Araba.com üye işyerleri artık Garaj Sepeti’nin işyeri hizmetlerinden de ücretsiz faydalanabilecekler. Söylentilere göre Garaj Sepeti’nin otomotiv sektöründeki yatırımları ilerleyen dönemde de devam edecek.

Kaynak : https://webrazzi.com/2018/07/25/garaj-sepeti-araba-comu-satin-aldigini-duyurdu/
7
4
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
7
4
4
3
2