Netflix, Yayın Hizmetine Oyunları da Eklemeye Hazırlanıyor (Anket)

22
5
4
2
1
Ülkemizde ve dünyada birçok kullanıcının severek kullandığı Netflix, yayınladığı ilgi çekici dizi ve filmler ile gönüllere taht kurmuştu. Gelen son bilgilere göre Netflix, akışına oyun eklemeyi de planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen E3 etkinliğinde TechRadar, Netflix ve Telltale Games’in film ve TV şovu akış hizmetine ek olarak, platforma bir de oyun getirmek için anlaşma yaptıklarını açıkladı. Rapora göre Netflix, bu projesini ilk olarak Minecraft: Story Mode ve Stranger Things ile başlatacak.

Oyunun nasıl oynanacağına gelirsek, aslında bu işin en eğlenceli kısmı olabilir, çünkü Netflix aboneleri herhangi bir uzaktan kumandanın yön düğmeleri ile oyunları oynayabilecekler. Bu fikir elbette ki bir anda ortaya çıkmadı. Uzun bir süredir konuşulan, düşünülen ve hayata geçirilmek üzere planlanan bu proje, şimdi kullanıcılar için farklı deneyimlerin kapısını açıyor.

Tam olarak ne zaman kullanılabilir olacağı bilinmeyen bu özelliğin demosu ise yakın bir zamanda Netflix ya da Telltale Games tarafından yayınlanabilir. İşinin hakkını başarı ile veren Netflix’in, oyun sektörünün de altından kalkabileceği ise oldukça muhtemel. Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/13/netflix-video-games-telltale-minecraft-story-mode/
22
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
5
4
2
1