Ülkemizde Bu Yıl Sinemada En Fazla İzlenen 10 Film

0
0
0
0
0
Ülkemizde bu sene pek çok film gişede başarılı işler yaptı. Peki zirvedeki isimler hangileri?

2016'nın artık son günlerini geçirirken, sinema açısından da oldukça verimli bir yılı geride bıraktık diyebiliriz. Özellikle son birkaç senedir olduğu gibi bu sene de beyaz perdede süper kahraman filmlerinin etkisi oldukça hissedilmiş durumda.

Özellikle yurt dışında süper kahraman filmleri ve oyuncu kadroları, yönetmenleri ile büyük beklentiler uyandıran filmler, gişenin altını üstüne getirmiş durumda. Ülkemizde ise yabancı filmler kadar yerli filmler de gişeden payını fazlasıyla aldı. Bu konuda en fazla öne çıkan film, sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Dağ 2. Doctor Strange gibi güçlü bir rakip ile aynı hafta vizyona giren film, Doctor Strange'i adeta gişeye gömmüştü.

Peki yılın genelini ele aldığımızda ülkemizde en fazla izlenen filmler, hasılatları ve seyircisi sayıları ne kadar? Siz listeye bakmadan şunu belirtelim; Dağ 2 sadece Doctor Strange'i değil, 2016 yılında ülkemizde vizyona girmiş bütün filmleri geride bırakmayı başarmış. Hem de Kasım ayında vizyona girmiş olmasına rağmen. İşte bu yıl ülkemizde en fazla seyredilen 10 film:

Kaynak : http://boxofficeturkiye.com
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0