15 Yaşındaki YouTuber, 100 Gün Boyunca PewDiePie'ın Fotoğrafını Yedi

56
10
4
2
0
Bazı kişilerin sosyal medyada ve YouTube'da ünlü olmak için yapmayacağı şey yok. 15 yaşındaki bir YouTuber, PewDiePie'ın ilgisini çekebilmek için yazıcıdan çıkardığı PewDiePie fotoğrafını 100 gün boyunca yedi.

Billy Krankavitch adındaki 15 yaşındaki gencin tek bir amacı vardı: PewDiePie da kendisinin fotoğrafını yiyene kadar aralıksız her gün fotoğrafını yemek. Felix “PewDiePie” Kjellberg'in ilgisini bu şekilde çekmeyi uman Krankavitch, bir şekilde amacına ulaşmışa benziyor.

Illinois'te hayatını sürdüren Krankavitch'in macerası bu yılın başlarına kadar dayanıyor. Süreç hakkında konuşan Krankavitch, işin en zor kısmının kağıtları yemek olmadığını söylüyor. Ona göre en sancılı süreç videolarının YouTube tarafından sürekli silinmesiymiş. Reddit'te kanalını paylaştıktan sonra videolarının önce izlenme sayısıyla, sonra da gerçek anlamıyla patladığını söylüyor. YouTube'a geri dönüşlerde bulunsa da kayda değer bir sonuç elde edememiş.

Ancak tüm bu 'garip' sürecin sonunda PewDiePie konudan haberdar olarak kendisine 10 saniyelik bir cevap vermiş. İzlemek için 11. dakikaya gidebilirsiniz.

PewDiePie, fotoğraf filan yemeyeceğini ve durmasını rica ediyor. Ancak haftalar sonra bir video daha geliyor.

Süreç henüz son bulmuş değil. Billy Krankavitch PewDiePie'ın suratını yemeye, PewDiePie da kimsenin fotoğrafını yemeyeceğini söylemeye devam ediyor. Bakalım tüm bu olaylar nasıl sonuçlanacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/7/5/17537022/pewdiepie-youtube-faze-lampshade-100-days-om-nom-tastes-like-paper
56
10
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
56
10
4
2
0