20 Bin Dolara Satışa Sunulan Pokemon Saati!

0
0
0
0
0
Pokemon deyince tıpkı eski zamanlardaki gibi tekrar oyun oynamak veya çizgi filmini izlemek için elimizden geleni yapmak istiyoruz, peki sıkı bir hayranı olmanıza rağmen saatine 20 bin Dolar verir misiniz?

Pokemon’u içerisinde yer alan çizgi karakterlerinin isimlerini yıllar geçmesine rağmen hatırladığımız gibi bir çoğumuz hala oyunlarını oynuyor ya da geçmişte yayınlanan bölümlerini ilk günkü heyecanıyla tekrar izliyoruz. Özellikle Nintendo GameBoy ile ayrı bir zevk kazandıran Pokemon'daki Pikachu ve Ash karakteri, hepimizin baş kahramanlarıydı. Peki Pokemon’un Pikachu saatinin 20 Bin Dolar fiyata satışa sunulduğunu söylesek, bunu sıkı bir hayranı olmanıza rağmen alır mıydınız? Yaklaşık 70 bin TL fiyata sahip bu saat satışa çıkartıldığı andan bu yana aşırı ilgi gördüğü gibi bir çok tartışmayıda beraberinde getirdi tabi.

Lüks saat üreten Romain Jerome, güzel satış elde edeceklerini düşünerek Pikachu satini 20 bin Dolar gibi bir fiyata satışa sunuyor. Sahip olduğu tasarım detayını içeren fotoğrafımıza geçmeden önce sizlere buna verebileceğiniz para ile neler yapabileceğinize dair bir örnek verelim: "20 Bin Dolar ile 8 Adet İPhone 7 alabilirsiniz". 

Kaynak : http://thenextweb.com/shareables/2016/10/20/20k-pokemon-watch/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0