2018 Model Kurşun Geçirmez Mercedes-Benz Hakkında Bilmeniz Gerekenler

93
14
5
5
4
Mercedes-Benz, 2018 model kurşun geçirmez, SUV limuzinini tanıttı. INKAS tarafından zırh ve güvenlik tasarımı yapılan G63 AMG, tam anlamıyla konforlu bir tank.

Zırhlı araç özellikleri INKAS tarafından üretilen 2018 Mercedes-Benz g63 AMG tanıtıldı. Adeta bir tank olan araçta, kurşun geçirmez cam, yangın söndürme sistemi, termal kameralar gibi özellikler bulunuyor. İçindeki kişiyi  korumak için üretilen SUV limuzin, 1 milyon Euro’ya (5.8 milyon Türk Lirası) satışa çıktı. İşte 2018 Mercedes-Benz G63 hakkında bilmeniz gerekenler:

Mercedes’in SUV limuzini, yüzde 100 kurşun geçirmez ve kimsenin bulaşmaya cüret edemeyeceği tarzda bir araç.

Araba adeta bir güvenlik harikası. Balistik camla yapılmış geliştirilmiş gövde zırhı ve araba dışındaki olay ve hareketleri kaydedip bunu özel bir bulut sunucusuna yükleyebilen kızılötesi ve termal kameralarla çevrili bir gözetim sistemi ile donatılmış.

Araçta Apple Tv, Apple Siri ve HomeKit gibi özelliklerle birlikte 4K ultra yüksek çözünürlüklü TV monitörü de yer alıyor. Bunların yanı sıra Premium ses sistemi sağlayan iki adet devasa hoparlör bulunuyor.

İç mekan tasarımında bolca Alcantara süetine yer verilen limuzinde yıpranmayı önlemek içinse dayanıklı deri dikişler kullanılmış.

Mini Bar! Araçtaki gömme soğutucu bar Türk ceviz ağacının da dahil olduğu birden çok kaplamadan yapılmış.

Makineli tüfek ve bombalara dayanacak şekilde tasarlanmış bu araba, içerde bulunacak kişilerin yorgunluğunu azaltmak ve dinlendirmek için güneş ışığına en yakın ışıklarla donatıldı. Aynı zamanda koltuklarda masaj fonksiyonu bulunuyor.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/mercedes-bulletproof-limo-inkas-costs-12-million-2018-8?utm_source=feedly&amp%3Butm_medium=referral
93
14
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
93
14
5
5
4