Yeni Mercedes A-Serisi Sedan Duyuruldu! (Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?)

37
7
6
5
3
Yeni A-Serisi Sedan ile 'yakışıklı' otomobillerine bir yenisini daha ekleyen Mercedes, sınıftaki temsilcilerini de artırmış oldu. Peki yeni Mercedes A-Serisi Sedan ne zaman ülkemize gelecek?

Alman otomotiv devi Mercedes’in kompakt sınıftaki temsilcisi olan A-Serisi’ne yeni bir sedan modeli eklendi. Eski jenerasyona göre çok daha sportif, şık ve teknolojik olan yeni A-Serisi, sedan modelinde de bu özellikleri muhafaza etmeye devam ediyor.

Yeni Mercedes A-Serisi Sedan’ın ön yüzü, hatchback modelle neredeyse birebir aynı. Fakat araca yan profilden baktığınızda Coupe Sedan tasarım anlayışını rahatlıkla fark edebilirsiniz. C sütununa doğru alçalan tavan, bu tasarım çizgisinin en açık göstergesi.

Araca arkadan baktığımızda ise alışık olduğumuz Mercedes şıklığının olağan şekilde kendini gösterdiğini görüyoruz. Yere paralel olarak tasarlanan stoplar, oldukça modern bir görünüme sahipken, bagaj kapısı da CLA modelini fazlasıyla hatırlatıyor.

Aracın içine baktığımızda, Mercedes A-Serisi’nin modern iç mekan tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Oldukça geniş bir yapıya sahip olan gösterge paneli, bilgi-eğlence sistemi ile bütün bir yapıya sahip.

Mercedes A-Serisi Sedan, A200 modelinde 165 beygirlik 1.5 litrelik turbo beslemeli bir motor yer alacak. A180d de ise 1.6 litrelik dizel motor yer alacak. Mercedes’in yeni yakışıklısı 2019 yılında ülkemizde satışa sunulacak.

37
7
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
37
7
6
5
3