BMW, Bakmaya da Binmeye de Doyamayacağınız 2022 X5 Black Vermilion'u Tanıttı

69
4
4
3
1
BMW, popüler SUV modeli X5'in 2022 model Black Vermilion versiyonunu duyurdu. Bu özel sürüm, siyah ve kırmızının etkileyici birleşimini gözler önüne seriyor. ABD ve Avrupa pazarında iki farklı model olarak karşımıza çıkacak aracın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

Alman otomotiv devi BMW, düzenlediği bir etkinlikte 2022 model X5 modelinin özel bir sürümü olan "Black Vermilion"u duyurdu. Şirketin zaten çok sevilen SUV modelinin özel sürümü, bakmaya ve binmeye doyamayacağınız yapısıyla tüm otomobil tutkunlarını kendine hayran bırakacak cinsten.

BMW X5'in özel sürümü, ismini renginden alıyor. Özel bir metalik siyah renk ile gelen araç, böbrek ızgarası ile fren kaliperlerini de kırmızının çok özel bir tonuyla bütünleştiriyor. Bu da BMW'nin SUV'unu sanki modifiye edilmiş gibi gösteriyor. 22 inç devasa jantlar ise aracın genel duruşunu daha da sertleştiriyor. 

Karşınızda 2022 model BMW X5 Black Vermilion

BMW X5 Black Vermilion

BMW X5, premium sınıfında olan bir araç. Haliyle aracın iç tasarımında da premium hissini yaşatan özelliklere yer verilmiş. Örneğin bu aracın ısıtmalı direksiyonu, head-up ekranı, uzaktan çalıştırma sistemi ve Hadron tarafından üretilmiş özel bir ses sistemi bulunuyor. Ayrıca camdan üretilmiş vites topuzu da araca benzersiz bir hava katıyor. Aracın içindeyken yukarıya baktığınızda ise alcantara döşemeyi göreceksiniz.

BMW X5 Black Vermilion

BMW X5 Black Vermilion, ABD ve Avrupa pazarında iki farklı versiyon halinde satışa sunulacak. Bu bağlamdaki ABD'deki tüketiciler, "xDrive40i" olarak isimlendirilen modele sahip olurken Avrupalılar, "M50i" modelini satın alabilecekler. M50i, adından da anlaşılabileceği üzere BMW'nin M markasına ait özel süspansiyon, sportif egzoz, deri gösterge paneli ve karbon fiber iç kaplama gibi daha etkileyici özelliklere sahip olacak.

BMW X5 Black Vermilion

BMW, 2022 model X5 Black Vermilion'un tanıtımı sırasında ABD'li tüketicileri ilgilendiren bir satış tarihi açıklaması yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre bu özel sürüm X5, Eylül 2021'de üretime başlayacak ve aralık ayı içerisinde de ABD pazarındaki yerini alacakmış. Avrupa içinse herhangi bir tarih açıklamasında bulunulmadı. Peki bu aracın fiyatı ne kadar olacak?

BMW X5 Black Vermilion

BMW tarafından yapılan açıklamalara göre X5 Black Vermilion, 82 bin dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek. Aracın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/519505/2022-bmw-x5-black-vermilion-reveal/
69
4
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
69
4
4
3
1