2024 Yılında Satışa Sunulması Beklenen Volkswagen Tiguan Test Sürüşünde Görüntülendi

8
2
1
0
0
Volkswagen’in gerçekleştirdiği yeni sürüş testlerinde Tiguan’ın fotoğrafları çekildi. Ortaya çıkan fotoğraflar araçla ilgili bazı ufak tefek bilgileri de göz önüne seriyor. Aracın 2024 yılında yollarda olması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Alman otomobil devi Volkswagen’in amblemini taşıyan bir test aracı, sürüş esnasında objektiflere yakalanmıştı. Aracın Volkswagen Tiguan’ın elektrikli modeli olabileceği iddia edilmişti. Ancak bu otomobil hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmamıştı.

Bugün, Volkswagen’in testlerini sürdürdüğü 3. nesil Tiguan’ın fotoğrafları ortaya çıktı. Araç hakkında çok bilgi vermek istemeyen üretici aracın üstüne normal kamuflaj yerine akıllı kamuflaj olarak adlandırılan çıkartmalar yerleştirmiş durumda. Ancak kamuflaja rağmen otomobil hakkında ufak detaylar belli oluyor.

İşte 2024 yılında yollarda olması beklenen yeni nesil Tiguan

Yeni nesil Tiguan

Volkswagen Tiguan ülkemizde ve dünyada sevilen otomobil modelleri arasında yer alıyor. Otomobilin tasarımına baktığımızda ilk dikkat çeken şey boyutu oldu. Önceki nesle göre daha büyük boyutlarda üretileceği tahmin edilen aracın, uzun bir dingil mesafesine sahip olması bekleniyor. Ayrıca test aracının Tiguan’ın Allspace versiyonu da olabileceği düşünülüyor.

Volkswagen Tiguan

Ön tasarıma baktığımızda bizleri oldukça büyük havalandırma girişleri ve ızgara karşılıyor. Aracın arka kısmında yer alan sahte egzoz çıkışları, aracın bir R-Line modeline sahip olabileceğini gösteriyor. Ayrıca dikkatli bakıldığında görülen egzoz susturucusu, 3. nesil Tiguan’ın son içten yanmalı nesil olacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

VW Tiguan

Araçta normal kamuflaj yerine akıllı kamuflaj olarak bilinen çıkartmalar bulunduğunu söylemiştik. Bu çıkartmalar en bariz şekilde arka stoplarda yer alıyor ve farların daha farklı gözükmesini sağlıyor. Yeni nesille birlikte Tiguan’ın keskin hatlardan daha yumuşak hatlara sahip olacağı net bir şekilde görülüyor.

Aracın içinden bir görüntü olmasa da Tiguan’ın yeni nesil Volkswagen multimedya sistemine sahip olması bekleniyor. Ayrıca otomobilin VW ID.4’e benzer bir iç tasarımla kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor. Volkswagen, Tiguan’ı 2024 yılında satışa sunmayı planlıyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/608545/2024-vw-tiguan-casus-fotograflari/
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0