21
9
6
6
6

Son dönemde akıllı telefonlar konusunda en büyük sıkıntı ülkemizdeki ciddi fiyat artışları oldu. Dövizlerin yükselmesiyle kontrolden çıkan akıllı telefon fiyatları, kendine yeni telefon alacak kişilerin daha çekimser yaklaşmasını sağlıyor. Eskiden 2000 TL civarında kaliteli amiral gemileri bulabilirken, günümüzde 15.000 TL’yi bulan telefonlar, sektörün acı durumunu gösteriyor.

Bugün, kendine yeni telefon arayan ve 2500 TL altına alabileceğiniz 10 telefonu aynı anda inceledik. Kendine bu fiyat bandında yeni bir telefon almak isteyenler için yaptığımız bu inceleme videosunda, piyasanın en yeni telefonlarını değil, bu fiyata alabileceğiniz en kaliteli telefonlara göz atıyoruz.

Hangi Cihazları İnceledik?

Yayınladığımız videoda, Huawei Mate 20 Lite, GM 9 Pro, Xiaomi Mi Max 3, Samsung Galaxy A8, Sony Xperia XZ1, Zenfone Max Pro, Xiaomi Mi Note 3, iPhone 6S, Samsung Galaxy A6+ ve Xiaomi Mi 6 telefonlarına göz attık. Bu telefonların özellikle kamera performansına odaklandığımız videoda, kısaca teknik özelliklerine de değindik. Eğer sizlerin de aklında bir akıllı telefon almak var, ancak hala alacağınız telefon konusunda bir kararsızlık yaşıyorsanız, bu videoda işinize yarayabilir. Ayrıca, bu videoda yer alan telefonların büyük bir kısmını YouTube kanalımızdan bulabilirsiniz. Herkese iyi seyirler.

21
9
6
6
6
Emoji İle Tepki Ver
21
9
6
6
6