5 Kamerası İle Göze Çarpan Nokia 9’un Tanıtım Tarihi Belirlendi

39
10
7
5
5
Dur durak bilmeden artan teknoloji sektörü, akıllı telefonlarında birbiri ile rekabet etmesi sonucunu doğurdu. Her biri diğerinden farklı özellikler ile donatılmaya çalışılan cihazlara, şimdi bir yenisi daha ekleniyor.

Gözümüzü biraz geriye döndürecek olursak, Nokia’nın zamanın en popüler markalarından biri olduğunu görebiliriz. Ancak gelin görün ki gelişen teknoloji ve artan rekabet, markanın bir miktar gerilemesine neden oldu. Şimdilerde daha arka saflarda yerini alan Nokia, beş kameralı bir cihaz tanıtmayı planlıyor.

Nokia 9 olarak adlandırılan ve özellikle kamera sayısıyla dikkat çeken akıllı cihaz, gelen bilgilere göre Nokia 5.1 ile birlikte IFA Fuarı’nda tanıtılacak. 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda, cihazın sahip olduğu özelliklerde daha net görülebilecek. Ancak şimdi de akıllı telefonun ana ekranda parmak izi sensörüne sahip olması bekleniyor.

Şu an için özellikler kesinleşmemiş olsa da Nokia 9’un 5.7 inç’lik bir ekranının olacağı tahmin ediliyor. Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacağı düşünülen Nokia 9, kamera performansıyla da diğer birçok telefona havasını atacaktır. Bu noktada eğer sizlerde cihazınızda kamera kalitesine önem veriyorsanız ve hali hazırda bir cihaz arayışınız varsa, Nokia 9’un tanıtımını beklemenizde yarar var.

39
10
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
39
10
7
5
5