5. Nesil Pokémon'ları İçeren Pokemon GO Güncellemesi Yayınlandı

14
3
3
2
2
Ülkemizde artık pek tercih edilmese de dünya çapında hâlâ sağlam bir kitle tarafından oynanan Pokémon GO, pek çok yenilik içeren yeni bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme, 5. nesilden farklı farklı Pokémon'lar getiriyor.

Bir döneme adını altın harflerle yazdırmış, dünyayı kasıp kavuran oyun Pokémon GO’nun yapımcıları; oyunun, eklenen son güncellemenin ardından emektar oyuncular için daha da ilginç ve eğlenceli olacağını duyurdu. Başlangıçta “Unova” bölgesinde keşfedilen yeni Pokémon'lar, önümüzdeki günlerde Pokémon GO'ya doğru yola çıkacak.

Çok yakında mobil oyunda ortaya çıkacak olan bu 5. jenerasyon Pokémon'lar, Pokémon Black Version ve Pokémon White Version'da zaten yer alıyordu. Bir Pokémon GO oyuncusuysanız bu noktada bilmeniz gereken bazı detaylar var.

5. jenerasyondan Pokémon'lar, bu hafta içerisinde erişilebilir olacak:

Pokemon GO

İlk olarak bu hafta Unova bölgesinde keşfedilen yeni Pokémon'lar Snivy, Tepig, Oshawott, Patrat, Lillipup, Purrloin, Pidove ve Blitzle, bu hafta içerisinde oyuna eklenecek. Yapımcılar, önümüzdeki haftalarda daha fazlasının ekleneceğini de belirttiler ancak bu güncellemede yer alan tek yenilik bu değil. Aşağıda yer alan Pokémon'lar da yumurtadan çıkmaya başlayacak:

  • 2 km yumurtaları: Patrat, Lillipup, Purrloin, Pidove
  • 5 km yumurtaları: Snivy, Tepig, Oshawott, Blitzle, Drilbur, Foongus
  • 10 km yumurtaları: Ferroseed, Klink, Litwick, Golett, Deino

Ayrıca Lillipup, Patrat ve Klink de baskınlarda mücadele etmek için hazır olacak. Bazı Pokémon'lar da dünyanın belli yerlerinde görünecek:

  • Asya/Pasifik: Pansage
  • Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan: Pansear
  • Amerika Kıtası ve Grönland: Panpour
  • Batı yarımküre: Heatmor
  • Doğu yarımküre: Durant

"The Unova Stone” ise güncellemede tanıtılan bir başka yenilik. Bu şey, belirli Pokémon'ların evrimleşmesini sağlayan ve araştırmalardan elde edilebilecek siyah beyaz evrimsel bir madde olarak karşımıza çıkıyor. Bu güncellemeyle birlikte şanslıysanız bir Shiny Patrat veya Shiny Lillipup'ı yakalayabileceksiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Pokemon-GO-update-Pokemon-Gen-5_id118989
14
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
14
3
3
2
2