50 Bin TL’yi Aşan Fiyatıyla Dünyanın En Hızlı Bisikleti: SystemSix

85
9
8
7
7
ABD merkezli bisiklet üreticisi Cannondale, dünyanın en hızlı yol bisikleti iddiasıyla SystemSiz adındaki yeni bisiklet modelini tanıttı. 11 bin dolarlık etiketi ve mükemmel tasarımıyla göz kamaştıram bisiklet yeni sürücülerini bekliyor.

Fransa Bisiklet Turu’nun başlamasına sayılı günler kala ABD’li üretici Cannondale, dünyanın en hızlı yol bisikletini piyasaya sürdü. ABD’nin bisiklet takımı Fransa’da SystemSix adındaki bu bisikleti kullanacak. 

Firmanın bisikleti tasarlarken aero dinamiğin en güncel verilerini kullandığı söyleniyor. Cannondale tasarım mühendisi olan Nathan Barry "Aerodinamik sürtünme, binicilerin üstesinden gelmek zorunda olduğu en büyük direnç gücüdür, bu yüzden sadece yarışçılar değil herkes için önemlidir. SystemSix daha fazla hız sunar.” dedi.

ABD’de 11 bin dolarla satışa çıkacak bisikletin profesyonel olmayan özel sürümü de 4 bin dolara alıcı bulacak. SystemSix adı, firmanın çerçeve, direksiyon, tekerlekler, sele, gidon ve gövde olarak ayırdığı 6 farklı kategoriden geliyor. 

İşte SystemSix’in mükemmel tasarımını ortaya koyan görüntüleri:

Kaynak : http://www.businessinsider.com/cannondale-system-six-fastest-bike-tour-de-france-2018-6#-2
85
9
8
7
7
Emoji İle Tepki Ver
85
9
8
7
7