5G Moto Mod Destekli Moto Z4'ün Özellikleri Belli Oldu

6
0
0
0
0
Motorola'nın orta-üst segmentteki en iddialı modeli olacak Moto Z4'ün teknik özellikleri belli oldu.

Motorola’nın yarı modüler akıllı telefon serisi Moto Z’nin en yeni üyesi olacak Moto Z4’ün teknik özellikleri ortaya çıktı. Ön tarafta damla çentikli tasarım gördüğümüz Moto Z4, arka tarafta ise Moto Z serisinden alışık olduğumuz yuvarlak kamera modülü ve cihazın alt tarafında Moto Modların bağlanacağı pinler bulunuyor.

Orta-üst segment bir akıllı telefon olacak olan cihaz, Snapdragon 675 işlemciden güç alacak. Cihazın bellek kapasitesi hala bilinmiyor olsa da ekranının 6,4 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde olacağını biliyoruz. Moto Z4’ün belki de en dikkat çekici özelliklerinden biri, 5G destekli Moto Mod’u desteklemesi olacak.

Cihazın arkasında son dönemlerde moda haline gelen 48MP’lik bir ana kamera ve 12MP’lik ikinci bir kamera yer alacak. Ayrıca ön tarafta da 25MP çözünürlüğe sahip, gece modu ve yapay zeka desteği bulunan bir selfie kamerası yer alacak. TurboCharge hızlı şarj teknolojisi ile desteklenen cihazın 3600mAh bataryası bulunacak. Cihazın fiyatı henüz bilinmiyor olsa da amiral gemilerinin yarı fiyatına satılacağı söyleniyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/280373/moto-z4-specs-leak.html
6
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
0
0
0
0