6 Büyük CS:GO Takımını Ülkemize Getirecek Turnuvanın Tarihi Belli Oldu!

97
14
7
5
3
BLAST Pro Series çatısı altında İstanbul’da gerçekleşecek aralarında Türk takımı Space Soldiers’ın da olacağı CS:GO turnuvasının tarihi ve bazı önemli detayları belli oldu.

Dünya genelinde 12 milyona yakın oyuncusu bulunan, espor anlamında seyir zevki en yüksek oyunlardan biri olan CS:GO’nun en önemli turnuvalarından biri BLAST Pro Series olarak görülüyor. CS:GO konusunda dünya markası haline gelmiş 6 profesyonel takımı bir araya getirecek olan turnuva, bu sene ülkemizde final ayağını oynayacak. Aralarında ülkemizi temsilen Space Soldiers’ın da bulunduğu 6 takım, 29 Eylül’de Ülker Sports Arena’da şampiyonluk için yarışacak.

Başarılı takımların 250 bin dolarlık ödül havuzu ve kupa için yarışacağı turnuvaya katılacağı belli olan diğer takımlar ise şu şekilde: Dünya sıralamasının bir numaralı ismi Astralis, Ninjas in Pyjamas, 2018 Major şampiyonu Cloud9 ve Polonya ekibi Virtus.pro.

Turnuvaya katılacak son takım henüz belli olmasa da İstanbul’da gerçekleşecek olan espor dünyasının en önemli turnuvalarından biri olmaya aday gösterilen BLAST Pro Series, şimdiden tüm espor camiasının gözünü İstanbul’a çevirmiş durumda. Ülkemizin temsilci Space Soldiers'a Webtekno ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/teknoloji/csgo-fanatiklerinin-dort-gozle-bekledigi-tarih-belli-oldu,iSMjeqPLsUyrlB5rhrSA6g
97
14
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
97
14
7
5
3