ABD’nin Yeni Başkan Adayı: Seçilirsem Uzaylılarla İlgili Her Şeyi Açıklayacağım

82
17
5
3
1
ABD seçimleri öncesinde başkan adayları arasında yer alan ve Trump’ın önemli rakipleri arasında yer alan Bernie Sanders, seçilmesi halinde uzaylılarla ilgili her türlü kanıtı ABD’lilerin bilgisine açacağını söyledi.

ABD’de sol siyasetin önemli isimlerinden olan Bernie Sanders, 2016 yılında anketlere göre Demokrat Parti’nin adayı olması halinde Trump’ı geride bırakacaktı. Ancak seçimde Sanders yerine Hillary Clinton başkan adayı gösterilmişti.

Bernie Sanders, 2020 seçimleri için daha geniş bir seçmen kitlesine hitap etmeye çalışıyor. 77 yaşındaki siyasetçi, son olarak başkan seçilmesi halinde UFO bağlantılı her türlü kanıtı ABD vatandaşlarının bilgisine açma sözü verdi.

bernie-sanders-demokrat-parti-aday-adayı

Sanders, dikkat çeken bu açıklamayı meşhur podcast programı Joe Rogan Experience’ta yaptı. Sanders, kendisine yöneltilen "Başkan seçilir ve uzaylılarla ilgili bir şeyler olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız?" sorusuna "Eşim benden sizi bilgilendirmemi ister. Eşim UFO manyağı değildir, ama Dünya ötesi yaşamla ilgili belgelere erişim sağlayıp sağlayamayacağımızı bana hep sorar" cevabını verdi.

Demokrat Parti başkan aday adayı, UFO’lar hakkında bir şey öğrenirse programa gelip anlatacağını belirtti.

bernie-sanders-uzaylılar

Uzaylı konusu, ABD’de popüler kültürün önemli olaylarından biri haline geldi. Yıllardır gizemini koruyan Nevada’daki 51. Bölge’yi basmayı planlayan Amerikalılar, sinemada ve edebiyatta da bu temayı bol bol kullanıyor.

Bu açıklamaya gelen tepkiler ise çok farklı oldu. Bazı kişiler, seçildikten sonra böyle bir açıklama yapmayacağını söylerken bazıları ise bunun en güvenli vaat olduğunu belirtti. Bazı kişiler ise bunun, Sanders’in 51. Bölge’yi basmaya istekli 2 milyon kişinin oylarına talip olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/abd/201908071039873492-abd-baskani-secilirse-uzaylilarla-ilgili-butun-bilgileri-kamuoyuna-aciklayacak/
82
17
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
82
17
5
3
1