ABD'de Uçakta Galaxy Note 7 Taşıyanlara 550 Bin TL Para ve 10 Yıla Kadar Hapis Cezası

1
0
0
0
0
Amerika Birleşik Devletleri Federal Havacılık Dairesi tarafından tamamen yasaklanan Galaxy Note 7’yi uçağa sokanları artık ağır cezalar bekliyor.

Samsung tarafından resmen kapanan Galaxy Note 7 defteri, Amerika’da yeni açılmışa benziyor. ABD Federal Sivil Havacılık Dairesi tarafından alınan kararla tamamen uçakta taşımanın dahi yasaklandığı Note 7’yi olur da “Benim telefonum sağlam, bir şey olmaz” düşüncesiyle gerek cebinizde, gerek çantanızda gerekse valizinizde taşımak artık resmen suç.

Şöyle ki, buna rağmen Note 7’yi uçakta kullanmak isterseniz FAA tarafından alınan “Acil Kısıtlama / Yasağı No. FAA-2016- 9288” kuralı gereğince 550 bin TL'ye kadar para cezası ve tehlikeli madde taşımaktan ve yasalara karşı gelmekten dolayı 10 yıla kadar da hapis cezası alabilirsiniz.

Sonuç olarak dünya genelinde hala inatla Note 7 kullananlar varsa ABD’ye gideceği ya da orada seyahat edeceği zaman Note 7’yi kesinlikle taşımamaları gerekiyor. Ki sadece ABD’de değil, ülkemizde ve dünya genelinde tehlikeli konumda olan bu telefonu artık kullanmamak gerekli.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0