Hayranlarını Fazlasıyla Memnun Edecek iPhone XII Konsepti (Video)

115
36
9
9
7
Apple'ın tasarım anlamında tüketicileri memnun etmekte zorlandığını söyleyebiliriz. Yeni yayınlanan iPhone XII konsepti, Apple'dan nasıl bir tasarım beklendiğini açık bir şekilde özetliyor.

Apple, 2018 model iPhone Xs ailesi ile tasarım noktasında hayranlarının beklentilerini karşılayamadı. Üstelik 2019 model iPhone XI ailesi için yayınlanan raporlar, Apple’ın bu yıl da iPhone tasarımında inanılmaz bir değişiklik gerçekleştirmeyeceğini söylüyor. Peki ya bir sonraki yıl? ConceptsiPhone, iPhone XII için yayınladığı konsept tasarım ile Apple kullanıcılarının tasarım beklentilerini üç boyutlu olarak yansıtmış oldu.

ConceptsiPhone tarafından paylaşılan iPhone XII tasarımında cihazın dört tarafı kavisli bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca cihazın üzerinde herhangi bir fiziksel tuş bulunmuyor. Bunun yerine kavisli ekranın kenarlarında ses açma/kısma işlevini görecek bir dokunmatik panel bulunuyor. ConceptsiPhone, ana ekranın yanlarına yerleştirilecek ‘Edge Uygulamalar’ ile kavisli kenarların bir işlevselliğe kavuşturulmasını hayal ediyor.

ConceptsiPhone yalnızca bir dış görünüş değil, yeni iOS özellikleri de tasarlamış durumda. Portre modu ile canlı fotoğrafları birleştiren bir özellik hayal eden YouTube kanalı, nesnelerin sabit durduğu, arka planın ise hareketli olduğu muhteşem fotoğraflar çekebilecek bir özellik tasarlıyor. Apple’ın fotoğraf çekimleri sırasında canlı fotoğraf oluşturmak için bu verileri topladığını düşünürsek imkansız bir özellik olduğunu söyleyemeyiz.

iPhone XII konsepti için hazırlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2019/04/concept-iphone-xii-2020-curved-display.html
115
36
9
9
7
Emoji İle Tepki Ver
115
36
9
9
7