AirPods Pro Söylentilerini Alevlendiren Yeni Bir Şarj Kılıfı Ortaya Çıktı

24
10
9
7
1
Apple’ın yeni kablosuz kulaklıkları yakında karşımıza çıkabilir. Ortaya çıkan yeni bir görüntüye göre AirPods'lar yenilenecek. Gelin paylaşılan görsellere yakından bakalım.

Akıllı telefon pazarında son dönemde amiral gemisi telefonlarda daha çok yer açmak için kulaklık girişlerine veda edildiğini sık sık görüyoruz. Haliyle kulaklıkların yerini kablosuz kulaklıklar aldı. 

Bu kulaklıkların ilk ve en popüleri ise Apple’ın AirPods kulaklıkları idi. SlashLeaks’in paylaştığı görüntüdeki şarjlı kılıflar, normal kılıftan daha kalın ve geniş olarak tasarlanmış. Genel olarak uzmanlar, bu kılıfın Çin yapımı bir imitasyon olduğu konusunda hemfikir. Öte yandan Apple’ın piyasaya süreceği ürün de böyle gözükecek. 

Ortaya çıkan AirPods kılıfı, yeni tasarım hakkında ipuçları veriyor:

yeni airpods pro

Bir gün öncesinde de benzer bir kılıf hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı. Yeni kılıf tasarımından sonra AirPods kulaklıklar konusunda söylentilerin tekrar alevlenmesi oldukça normal. Belki yeni kablosuz kulaklıkları yıl bitmeden önce görebiliriz. Yeni AirPods kulaklıklar için genelde AirPods 3 tabiri kullanılsa da ürün, piyasaya bu isimle çıkmayabilir. Yeni kulaklıkların isminin AirPods Pro olduğu da söyleniyor. Appleson dönemde isimlendirmede Pro sözcüğünü özel olarak kullanıyor.

Daha önce AirPods 2 ile birçok özellik kullanıma sunulmuştu. Kablosuz şarj, daha hızlı eşleşme, eller serbest “Hey Siri” özelliği ile birlikte kulaklıklar, yeni bir seviyeye gelmişti. Yeni kulaklıkta ise gürültü engelleme özelliği de gelecek gibi duruyor. Bu özellik, iOS betasında da göze çarpmıştı. 

airpodlar

Yeni kulaklıklar, önümüzdeki hafta içerisinde bile tanıtılacak olabilir. Sektörün içinde yer alan kişilere göre bu olasılık hiç de az değil. Özellikle sızıntılardan ve betada yer alan özelliğin dikkatleri çekmesinden sonra Apple, her şeyi resmiyete dökmeyi seçebilir. Öte yandan Microsoft ve Google, yakın zamanda kendi kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürdü. Haliyle Apple, artık tek başına olmadığından bu alanda farkını yeniden ortaya koymak isteyecektir. 

Kaynak : https://www.techradar.com/news/leaked-charging-case-photos-add-to-the-rumors-of-an-airpods-pro-launch
24
10
9
7
1
Emoji İle Tepki Ver
24
10
9
7
1