Cehennemi Andıran Alevlerin Arasından Arabasıyla Geçen Adamın Korku Dolu Yolculuğu

2
1
0
0
0
Cehennemi Andıran Alevlerin Arasından Arabasıyla Geçen Adamın Korku Dolu Yolculuğu
ABD’nin Tennessee eyaletinde oluşan ve hala devam eden yangının arasında kalan evine ulaşmak isteyen adam, korku dolu yolculuğunu YouTube’da paylaştı.

ABD’nin Doğu Tennessee eyaletindeki Büyük Dumanlı Dağlar Ulusal Parkı’nda başlayan ve rüzgarın da etkisiyle geniş bir bölgeye yayılan yangın, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Michael Luciano isimli bir adam, alevlerin arasında kalan evine ulaşmak için etrafı alevlerle çevrili yolda ilerleyerek evine ulaşmaya çalıştı.

Tümüyle bir gerilim filmini andıran videonun bir kısmında pikapta bulunan iki adam kayboluyor. Muhtemelen alevlerin etkisiyle ısınan otomobilden çıkmak zorunda kalıyorlar ve ormana doğru dalıyorlar. Son kısımlarında (videonun) ise arabasıyla hareketsiz duran bir kişiye yardım ederek durduğunu söyleyen Luciano, tıpkı kendisi gibi evine ulaşmaya çalışan yaşlı bir adamın motivasyonunu tamamen kaybedip olduğu yerde kaldığını fakat kendisine hareket etmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunduğunu söylüyor. 

Evine ulaştığında ise hiç ummadığı bir görüntüyle karşılaşan Luciano, evinin hala dimdik ayakta kaldığını görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek fotoğrafını çekip aşağıdaki paylaşımı yaptı:

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0