Amazfit Smart Watch 2 Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

14
1
1
1
0
Çinli teknoloji üreticisi Huami Technology, yeni akıllı saat modelini duyurdu. Benzerlerine göre üstün özelliklerine sahip olan bu akıllı saat eSIM desteğine sahip ve 4G bağlantı kurabiliyor.

Giyilebilir teknolojik ürünler son yıllarda popülerliğini artırmaya devam ediyor. Hem teknoloji devleri hem de özellikle Çinli teknoloji üreticileri akıllı saat ve bileklikler üzerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyorlar. Bu kez yeni bir akıllı saat modeli Huami Technology tarafından duyuruldu. İşte Amazfit Smart Watch 2 olarak adlandırılan bu yeni akıllı saat;

Bu akıllı saatin teknik özelliklerine daha yakından bakmak gerekirse; Amazfit Smart Watch 2 seramik çerçeveli 1.39 inç boyutunda bir AMOLED ekrana sahip. 4 GB RAM'e sahip olan Amazfit Smart Watch 2, Snapdragon Wear 2500 işlemci ile güç buluyor. Tüm bu özellikleriyle birlikte Amazfit Smart Watch 2, eSIM desteğine de sahip. Bu üstünlüğüyle birlikte Amazfit Smart Watch 2, 4G bağlantıyı destekliyor. Akıllı saat 4G bağlantı aktifken 28 saate kadar kullanılabiliyor. 

Bu yeni akıllı saat modelinin önemli bir diğer özelliği de dar bant ağ teknolojisine (NB-IoT) sahip olması. Bu özelliği sayesinde Amazfit Smart Watch 2, acil sağlık durumlarında otomatik olarak raporlama yapabiliyor. Bununla birlikte 60 dakikaya kadar EKG verilerini anlık olarak saklayabiliyor. Akıllı saatin sürümlerinden bir tanesi olan EKG sürümüne sahip olduğunuz zaman ise akıllı saat, EKG verilerinizi bir hafta boyunca depolayabiliyor.

Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda Amazfit Smart Watch 2'nin farklı temalar içeren türlerinin ve Avengers Limited Edition sürümünün de olacağı duyuruldu. Avengers Limited Edition sadece 5.000 adet olarak üretilecek.

Tüm bu özellikleriyle birlikte bu akıllı saatlerden bir tanesine sahip olmak isterseniz ödemeniz gereken tutar standart bir versiyon için 144 dolar (yaklaşık 840 TL), Avengers Limited Edition versiyonu için 187 dolar (yaklaşık 1.100 TL) ve EKG verilerini bir hafta depolayan versiyon ise 216 dolar (1.260 TL) olarak belirlenmiş durumda. Bu ürünlerin Çin piyasası dışına ne zaman çıkacağı ve diğer ülkelerdeki fiyatının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/284449/amazfit-smart-watch-2-price-specifications.html
14
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
1
0