Amazon.com.tr, Türkiye’den Avrupa’ya E-İhracatın Başladığını Duyurdu

57
3
2
1
0
Dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan Amazon, Türk satıcıların Avrupa'ya ürün ihraç etmesini sağlayan e-ihracat sistemini hizmete geçirdiğini duyurdu.

Son yıllarda e-ticaret yapan Türk vatandaşlarının sayısı ciddi anlamda arttı. Bununla birlikte alışveriş yapmak isteyen müşteriler de e-ticaret internet sitelerini sıklıkla takip ediyorlar. E-ticaret sektörünün öncüsü ve bir numarası olan Amazon, Türkiye'de satış yapan satıcıları çok yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda Türk satıcıların e-ihracat yapabilecekleri ifade edildi. Buna göre Tütk satıcılar bundan sonra İngiltere ve Almanya'nın da dahil olduğu 28 Avrupa ülkesindeki müşterilere ulaşabilecekler.

Yapılan açıklamalar doğrultusunda Amazon'da bulunan Türk satıcılar, bir çok ülkedeki milyonlarca Amazon kullanıcısına ulaşabilecekler. Bu durumun en avantajlı yanı ise Türk satıcıların sadece Türkiye'de değil, diğer ülkelerde bulunan ticari ürünleri de yabancı ülkelerde satabilecekleri. Böylelikle Türk satıcılar sadece ülkemizde bulunan ürünlerin satışını yaparak portföylerini sınırlandırmış olmayacaklar.

Eğer şu an için bir Amazon satıcı hesabınız yoksa burada bulunan bağlantı yardımıyla Amazon hesabınızı açabilirsiniz. E-ticaretle ilgileniyorsanız ve daha detaylı bilgi almak isterseniz de yine Amazon'un kendi bilgilendirme internet sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Kaynak : https://digitalage.com.tr/turkiyeden-avrupaya-e-ihracat-donemi-amazon-com-tr-ile-basliyor/
57
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
57
3
2
1
0