Anneler Günü İçin Telefon Sipariş Eden Adama Cinsel Güç Artırıcı İlaç Geldi

162
31
10
6
3
Kocaeli’de yaşayan Kemal Demiroğlu, Anneler Günü için internet üzerinden telefon sipariş etti. Gelen sipariş ise beklentilerini karşılamadı.

Anneler Günü için kayınvalidesine cep telefonu sipariş eden Kemal Demiroğlu, kargoyu açtığında hiç beklemediği bir tabloyla karşılaştı.

Kemal Demiroğlu’nu cep telefonu üzerinden arayan kişiler, Demiroğlu’na cep telefonu satacaklarını, telefon ellerinde kalan son ürün olduğu için de fiyatının 99 TL olduğunu söyledi. Telefonun fiyatını cazip bulduğunu düşündüğümüz Demiroğlu ise telefonu sipariş etti.

Siparişin adrese ulaşmasının ardından Demiroğlu’nun telefonuna “Firmamızdan sipariş vermiş olduğunuz cep telefonunuz ve bitkisel setiniz adresinize ulaşmıştır. Teslim alabilirsiniz” şeklinde bir mesaj ulaştı. Demiroğlu bu mesajın üzerine kargo firmasının yolunu tuttu.

Kayınvalidesine Anneler Günü’nde güzel bir sürpriz yapmak isteyen Demiroğlu, dolandırıcıların kurbanı olduğunu kargo kutusunu açınca anladı. Kargo firmasına 100 TL ücret ödeyen Kemal Demiroğlu, kutuyu açtığı zaman cinsel güç artırıcı ilaç ve bir adet suyu görünce her şeyi anladı.

Konu hakkında açıklama yapan Demiroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Telefonuma bir mesaj geldi, ’Firmamızdan sipariş vermiş olduğunuz cep telefonunuz ve bitkisel setiniz adresinize ulaşmıştır. Teslim alabilirsiniz´ diye, kargoya gittim paramı ödedim telefon yerine su çıktı. Kayınvalideme Anneler Günü hediyesi olarak telefon siparişi verdim, içinden su çıktı. Herkese güvenmedikleri hiçbir yerden sipariş vermemelerini tavsiye ediyorum. Bunlara güvenmeyin, bunlar sahtekar ve dolandırıcı. Ben bu oyuna düştüm kimse düşmesin. Hem aileme rezil oldum hem de arkadaşlarıma rezil oldum. Ben bu olayı asla kabul etmiyorum, hakkımı arayacağım bütün kanuni yollara başvurarak şikayetçi olacağım"

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/cep-telefonu-siparis-etti-gelen-kargodan-cinsel-gucu-artirici-ilac-cikti,820703?__twitter_impression=true
162
31
10
6
3
Emoji İle Tepki Ver
162
31
10
6
3