Apex Legends’in Pek Çok Farklı Modu İçeren Yeni Etkinliği: 'Voidwalker'

14
6
4
3
1
Apex Legends'ı eski ışıltılı günlerine geri döndürmek isteyen EA, bu sıralar oyuna pek çok yenilik getiriyor. Bu yazımızda ise oyuna 3 Eylül'de gelecek olan "Voidwalker" etkinliğinin tüm detaylarına yakından bakacağız.

Hayatta kalma oyunları arasında PUBG ve Fortnite gibi devlerin ardından başı çeken Apex Legends, bu yılın başlarında çıkışını yapmıştı. İlk çıktığı zamanlarda büyük ilgi gören oyun, oyuncular tarafından EA’in oyunu güncel tutmadığı ve gerekli ilgi göstermediğiyle ilgili sıkça eleştiriliyordu. Bu durumun farkına varan EA, geçtiğimiz ay içinde Battle Pass ve yeni modlar gibi pek çok etkinliği oyuna getirmişti.

Son olarak Iron Crown etkinliğini tamamlayan Apex Legends, önümüzdeki günlerde ise yeni bir mod getireceğini açıkladı. Keskin nişancı odaklı olacak etkinlik, “Voidwalker” olarak gelecek ve 3 Eylül – 17 Eylül tarihleri arasında oynanabilir olacak.

Yeni etkinlik 'Voidwalker'da neler olacak?:

Apex Legends Voidwalker

Oyunu taze tutmak isteyen yapımcılar, bu noktada birkaç keskin nişancı tüfeği ve av tüfeği ile sınırlı olacak yeni bir modu oyuna ekleyecekler. Wraith’in gizemli geçmişini merkez alan bu temalı etkinlik, yeni bir şehri ele geçirme, sınırlı bir süre modu, zorluklar ve daha fazlasını içeren birçok harika içeriği beraberinde sunacak.

Sınırlı süre modu ise silahların keskin nişancı ve av tüfeğiyle sınırlı kaldığı ve oyun içi yağmalamanın oldukça zor olduğu yeni bir mod olacak. Ayrıca Etkinlik Challenge'larından da oyun içi ganimetleri ücretsiz bir şekilde elde edebileceksiniz.

Apex Legends Yeni Etkinlik

Yine etkinliğe özel olarak pek çok kozmetik eşya, oyun içi mağazada doğrudan satın alınabilir olacaklar. Bu kozmetik ürünler, etkinliğe özel olduğu için tekrar mağazaya eklenmeleri en az 6 ay sürecek ve bir anlamda da satın alanlar için oldukça özel eşyalar olacaklar.

Tüm bunların yanı sıra oyuna bir de “Double XP” etkinliği gelecek. Hem hesap seviyesini hem de battle pass ilerlemesini etkileyecek bu bonus, TSİ 6 Eylül 22.00’da başlayacak ve 9 Eylül 22.00’a kadar sürecek. XP bonusu, ilk 5’e giren ve oyunu 1.likle bitiren takımlar için belirli oranlarda ekstra XP sağlayacak.

Kaynak : https://www.ea.com/games/apex-legends/news/voidwalker-event?isLocalized=true
14
6
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
6
4
3
1