Apex Legends'ın Yeni Karakterinin Çalışmaları Görüntülendi

13
4
3
1
1
Çoğu güncel oyunda yer alan karakterlerin gerçek insanların hareketlerinin dijital ortama aktarılmasıyla üretildiğini biliyoruz. Apex Legends'ın beklenen yeni karakteri için de bu yöntem kullanılıyor.

Piyasaya sürüldükten çok ama çok kısa bir süre sonra on milyonlarca oyuncuya ulaşan Apex Legends, tüm zamanların bazı rekorlarını kırmayı da başarmıştı. Bu başarısının yanında oyuncuların isteklerini fazlasıyla göz önünde bulunduran oyunun yapımcısı Respawn Entertainment, oyuna eklenecek olan yeni karakterin çalışmalarına ilişkin görüntüleri Twitter hesabından paylaştı.

Battle Royale türü oyun olan Apex Legends'ın yeni karakterinin çalışmalarında kullanılan yönteme sık sık karşılaşıyoruz. Özellikle film ve oyun sektöründe gördüğümüz bu yöntem ile karakterlerin çok daha insansı olması sağlanıyor.

Üzeri sensörlerle dolu özel bir kıyafeti giydiği sıradaki fotoğrafını resmî Twitter hesabı üzerinden paylaşan Apex Legends geliştiricisi Tina Sanchez, bu paylaşımında: "Apex Legends'la ilgili bazı şeyler üzerinde çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yeni karakterin ismini merak eden ve bunun hakkında bazı bilgileri elde etmiş olan bir hayranın "Crypto?" sorusuna Sanchez, ağzı kapalı olan bir emoji ile cevap verdi.

Tina Sanchez'in bu cevabı sonrasında büyük ihtimalle yeni karakterin adının Crypto olacağı düşünülüyor. Ne var ki Sanchez, sadece bu konu hakkında herhangi bir bilgi verememesi sebebiyle bu şekilde bir emoji kullanmış da olabilir.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/respawn-developer-appears-to-tease-new-apex-legends-character/
13
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
3
1
1