Apple, Yeni Filmi 'Hala'nın İlk Fragmanını Yayınladı

14
14
6
4
1
Apple TV+ platformunun orijinal filmlerinden biri olan Hala, ilk fragmanıyla karşımıza çıktı. Avustralyalı aktris Geraldine Viswanathan'ın başrolünde olduğu film, 17 yaşındaki Pakistanlı Hala'nın çarpıcı hikayesini anlatıyor.

Netflix’in liderliğindeki dijital yayın piyasasına Apple TV+ markasıyla giriş yapan Apple, yüksek profilli orijinal içerikleriyle giderek kızışan pazardaki cazibesini artırmak istiyor. 

Cupertinolu şirketin şu ana kadarki en dikkat çeken içerikleri hiç şüphesiz ki Jason Momoa’lı ‘See’ ve Jennifer Aniston’lı ‘The Morning Show’ oldu; ancak şirketin izleyicilerle buluşturacağı birçok yapım bulunuyor. 

Onlardan bir tanesi olan Hala, ilk fragmanıyla karşımıza çıktı. Minhal Baig tarafından yazıp yönetilen film, Geraldine Viswanathan'ın canlandırdığı 17 yaşındaki Hala'nın çarpıcı hikayesini izliyor. ABD’de yaşayan Pakistanlı bir genç kız olan Hala, ailesel, kültürel ve dini yükümlülükleri ile yaşamak istediği hayat arasında bir denge bulmaya çalışacak; ancak bunu yaparken ailesinin parçalanmasına neden olabilecek bir sırla boğuşmak zorunda kalacak.

hala film

Minhal Baig ve Jada Pinkett Smith tarafından üretilen film, 2019 Sundance Film Festivali ve 2019 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde büyük beğeni toplamıştı. Hala, 22 Kasım’da vizyona girdikten kısa bir süre sonra  Apple TV+ platformunda yayınlanacak. 

100’den fazla ülkede kullanıma sunulan Apple TV+, aylık 4,99 dolarlık bir ücrete sahip. Apple'ın dijital yayın servisinin Türkiye'de ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Apple TV+ filmi Hala'nın fragmanı

Kaynak : https://www.imore.com/apple-tv-movie-hala-gets-its-first-trailer
14
14
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
14
14
6
4
1