Apple İddialı: Jason Momoa’lı See Dizisi En Az Game of Thrones Kadar İyi Olacak

17
5
1
1
0
Game of Thrones’ta canlandırdığı "Khal Drogo" rolüyle şöhret basamaklarını tırmanan Jason Momoa, Apple’ın “See” adındaki orijinal bilim kurgu dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor. Cupertinolu şirkete göre söz konusu dizi, en az Game of Thrones kadar iyi olacak.

Geçtiğimiz mart ayında tanıttığı Apple TV+ platformu ile çevrimiçi yayın dünyasına ilk adımını atan Apple, orijinal programlama için tam 1 milyar doları gözden çıkarmış durumda. Netflix’in liderliğindeki pazara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan ABD’li teknoloji devi, Steven Spielberg, Alfonso Cuaron, JJ Abrams ve M. Night Shyamalan gibi pek çok başarılı isimle çalışıyor.

Apple TV+ platformunun kütüphanesinde yer alacak dizilerden biri de “See” olacak. Başrolünde HBO’nun epik dizisi Game of Thrones’tan tanıdığımız Jason Momoa’yı izleyeceğimiz seri, insanlığın görme duyusunu kaybettiği distopik bir geleceği konu alacak. Momoa ise gözleri görmeyen korkusuz bir savaşçı olan "Baba Voss" karakterine hayat verecek. Diziye dair geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk fragmanda, söz konusu karakterin Momoa’nın GoT’ta canlandırdığı “Khal Drogo” karakteri ile benzer bir çizgide olduğunu görmüştük.

see

Apple TV+’ın içerik politikasına yön veren isimler Jamie Erlicht ve Zack van Amburg, Emmy dergisinin yeni sayısında, heyecanla beklenen dizi hakkında bir röportaj verdi. “See, Game of Thrones kadar iyi mi?” sorusuna, “Kesinlikle evet” cevabını veren ikili, bilim kurgu türündeki dizinin bugüne kadar yapılmış en başarılı serilerinden biri olacağını söyledi.

Erlicht ve Amburg, See’nin pazarlama gücünü artırmak için iddialı ifadeler kullansa da, henüz yayınlanmamış bir diziyi Game of Thrones gibi destansı bir dizi ile kıyaslamak şu aşamada mümkün değil. See’nin fragmanına baktığımızda, prodüksiyon ve cast anlamında başarılı bir proje olduğu görülüyor. Fakat bunun izleyicide ne kadar karşılık bulacağını zaman gösterecek.

Ünlü dizi Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight tarafından yaratılan ve yazılan See, ilk sezonunda 8 ila 10 bölüm sunacak; ancak bu sayının diğer sezonlarda değişkenlik gösterebileceğini söylemekte fayda var. 

Online dizi ve film izleme platformu Apple TV+, aylık 4,99 dolardan başlayan fiyatlara 1 Kasım’da ABD’de piyasaya çıkacak. Yeni yayın servisinin ülkemizde ne zaman sunulacağı ise henüz belli değil. 

Hala izlemeyenler için See'nin fragmanını da şuraya bırakalım:

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/14/apple-tv-plus-shows-jason-momoa-see-vs-game-of-thrones/
17
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
1
1
0