Apple’ın iPhone Kılıfları ve Saat Kordonları Bahar İçin Yenilendi

25
10
5
3
2
İkinci nesil AirPodlarla beraber Apple’ın iPhone kılıfları ve saat kordonları da bahara uygun renklere büründü.

Bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber doğadaki değişim de başladı. Ağaçlar yeniden yapraklanıyor, ekinler yeşeriyor, çiçekler açıyor ve Apple kılıfları da renkleniyor.

Apple bugün ikinci nesil AirPodları satışa sunarken, iPhone XS ve iPhone XS Max kılıflarını da yeniledi. Silikon kılıfların artık üç farklı rengi var. Bunlar nane yeşili, Papaya ve Delft Mavisi. (Delft, Hollanda porselenlerine Hollandalıların verdiği isim olduğuna göre Çini Mavisi diyebiliriz.)

iPhone XS Akıllı Batarya Kılıfı için ise siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanına Kum Pembesi tonunda yeni bir kılıf eklendi.

iPhone XS için üretilen deri kılıflarda ise Peygamberçiçeği, Günbatımı ve Lila renk seçenekleri de bulunuyor. Bu seçenekleri iPhone XS Max deri kılıfları arasında bulmak da mümkün.

Telefonların kılıfları ile birlikte yeni akıllı saat kordonları da Apple tarafından satışa sürüldü. Yenilenen kayışlar, telefon kılıfları ile aynı renk seçeneklerine sahip. Nike Sport Band için de Siyah-mor, Gri-beyaz ve Mavi-beyaz seçenekleri olan kayışlar piyasada yerini aldı. Kayışların kemer tokaları da genel renk seçenekleri ile aynı olacak şekilde üretildi. Genelde lila, peygamberçiçeği rengi ve mavi tonları kemerlerde yer aldı.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/03/20/spring-colors-cases-bands/
25
10
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
25
10
5
3
2